Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek van olyan, hogy egy csaj együtt van egy palival miközben mást szeret?
Nekem a jelenlegi barátnőm vagy 4-5 éve belémzúgott. meg is mondta. de akkor még nem tetszett nekem(más volt a haja) talán fogyott is utána. na és olyan majomszeretettel szeretett.
Sok volt nekem.
Összejött egy pasival, aki nagyon akarta őt. De tudtuk mind a hárman, hogy továbbra is engem szeret a lány.
Majd valami megváltozott bennem úgy 2 éve és megtetszett a a lány. Közben megpróbált elfelejteni, és megbeszéltük nem találkozunk. De az élet úgy hozta, hogy találkoztunk, összejöttünk, és azóta is együtt vagyunk és nemrég össze is költöztünk.
Ez alapján azt tudom mondani, hogy van ilyen.
A barátnőm azt mondta, hogy a srác tetszett neki csak nem tudott beleszeretni. Másrészt köztük nagy volt a távolság, és a srác egy kicsit amolyan hippi életet élt. Ez nem volt túl szimpi neki. Ja és persze a szex sem egy elhanyagolható kérdés, szóval megértem, hogy ha ilyen előfordul. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!