Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek! Nem akarom elvesziteni! Mit tegyek? 3és fél éve vagyok együtt a barátommal, Félek hogy megun engem mert esetleg már nem vagyok annyira jó csaj mint mikor megtetszettem neki! Ugy érzem hogy mostanában én is eléggé el hanyagoltam magam!
Figyelt kérdés
Valami jót ötlet?????
Ha kell kép teszek fel!!!
2010. febr. 3. 18:23
11/13 anonim válasza:
Hát én nagyon örülnék ha így nézne ki a barátnőm :D
12/13 anonim válasza:
sajnoooos, nekem se nyitja ki :S de ne is parazz ezen, ha veled van, teged szeret.. minden más okes? honnan jött ez a feltételezés? :(
13/13 anonim válasza:
hehe, sikerult megnyitni, no paraa :) adhatnal tippeket a hajaddal kapcs.. h nőtt igy meg, ilyen szépre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!