Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik Ti megszakítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik Ti megszakítanátok a kapcsolatot egy kedves lány barátotokkal ha a barátnőtök féltékeny lenne rá? Nagyon idegesít, hogy szinte többet vannak együtt mint mi és puszi simogatás meg ilyesmik is.

Figyelt kérdés
Kézenfogva mászkálnak. Igy higyjem el hogy nincs köztük semmi??
2013. máj. 25. 10:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!!
2013. máj. 29. 11:12
 12/12 Kemencei Zsuzsanna094 válasza:
Nekem kéne tanács a páromnak van 1 lány barátja azt írta nekem hogy túl jó ember hozzám. Le csicskázott idézem prikézsiai fajta mert mondtam a páromnak hogy tiltsa a lány 2 "HAVERJÁT,, plussz számon kért hogy van-e munkám? nincs köze hozzá. teli beszélte a fejét eddig szerintem. jól döntöttem?
ápr. 10. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!