Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom féltékeny az öcsémre? Azt akarja hogy építsem le a kapcsolatot vele, fair ez így?
Nem lehet hogy egyszer vajon megcsalt és azóta azt megbánta és így próbál védelmezni? Hallottam már ilyen esetről is, de válás lett a vége...
De maga az hogy azt feltételezné rólad hogy a saját öcséddel csalnád meg, ez már NAGYON beteges !!
Családterápiára nem tudnád elvinni? Te hiába beszélsz, írtad hogy nem segít.
Hallottam már ilyen esetről hogy a nőt zavarta a férfi huga amikor gyakran ült náluk. Kezdetben úgy érezte hogy folyton ki kell szolgálnia és kedvesnek lenni a sógornőjéhez a saját lakásában akkor is ha egy fárasztó munkanap állt mögötte. Aztán ezt megbeszélték , és csak akkor járt lelkizni a nő férje nyakára a sógornő amikor nem volt otthon a nő. Akkor a sógornő olyat tett amivel még jobban kihúzta a gyufát: Csupa kedvességből átpaklolta a konyhát, renszeresen főzögetett náluk....tehát birtokba vette a konyháját a csajnak. És mindent "sokkal jobban , sokkal precízebben" csinálta mint a háziasszony. A háziasszony került végül is pszihológushoz mert idegileg kikészült hogy a személyes tárgyai közt kutat a "nála sokkal jobb, sokkal precízebb " sógornő. A munkahelye majdnem ráment az idegfeszültségére. Nem lehet hogy a férjed is csak nyugodtan punnyadni akar otthon ha hazaér? Nem lehet hogy csak " akkor akar fingani az otthonában amikor akar?"
Amit leírtál egyébként tényleg nagyon betegesnek látszik. A szülői minták pedig sajnos akarva akaratlanul hatnak mindenkire. Egy jó pszihológust megérne az ügy, nehogy a saját gyermekeitek is apósék jól bevált mintáját másolják felnőttként.
"Persze én ne szóljak semmi ahhoz hogy az ő tesója mit tesz vagy mit nem engem nem zavar hogy mit csinál a tesójával én akkor sem tiltanám meg neki hogy találkozzzon vele vagy beszéljen vele."
Ha lány testvére van és ilyen beteges dolgok jutnak eszébe... Szerintem ő nézett a hugi szoknyája alá. De ha mégsem, akkor is teljesen beteges ez a szituáció. Nem értem mi a jó neked ebben.
Abban az esetben, ha meg akarod menteni ezt a házasságot, el kell mennie a férjednek szakemberhez, mert a beteges féltékenység igen extrém verziója, ha azt hiszi, a tesóddal kefélsz, akit ő is 8 éves kora ismer... brrr, a hideg is kirázott. Apukádra is féltékeny lesz? Vagy az ő apjára?
Én megmondanám neki kerek-perec, hogy egészséges embernek ilyen eszébe sem jut, és ha nem kezelteti magát, akkor mehet amerre lát.
Irigylésre méltó egyébként, hogy ilyen jó testvéri kapcsolatod van, ezt fel ne add semmiképpen, az öcsédnek éppen elég rossz lehet, hogy a szülők alkoholisták, lehet emiatt is kötődik hozzád jobban.
Egyébként szerintem ennyi erővel egy idő után nemcsak tesódra, meg leendő kollégákra lesz féltékeny, de a szereőre, a postásra, a szomszédra, a vízóraleolvasóra, később tanárokra...stb. Így nem lehet élni, hosszútávon pláne nem.
Anyám most vált el több mint 20 év után eleinte ő is azt hitte mi lesz vele, meg olyan sok év mostanra meg azt mondja milyen hülye volt hogy eddig nem lépett és hogy sokkal hamarabb kellett volna mert elvesztegetett több mint 20 évet erre a....-ra. Szóvale először is a féltékenység betegség főleg ha ilyen szintű, csak egyre jobban el fog durvulni és egy beteges kapcsolatban a gyerek is azzá válik(lásd párod) ezt te sem akarhatod
Kettő: szexelni az öcséddel!!!-ez nem normális nem vagy komplett hogy még mindig ott vagy a gyerekkel és még nem húztál el a francba ettől az elmebetegtől!!!
Basszus,nekem valami pasim ilyet mondana,hogy tesómmal kefélek...:D Fúúúúj,bakker. Mehetne is a píííííííbe az ilyen beteg ötleteivel. Még csak poénból se jutna eszembe ilyesmi,hát még hogy komolyan ezt higgyem.
Én menekülnék tőle,amerre látok,majd pont nem fogom kivárni,míg egy agyturkász valamit kezd vele. Neviccelj már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!