Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom féltékeny az öcsémre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom féltékeny az öcsémre? Azt akarja hogy építsem le a kapcsolatot vele, fair ez így?

Figyelt kérdés
Lassan tíz éve házasok vagyunk. A kezdetekben sem rajongott öcsémért aki tíz évvel fiatalabb nálam, de eleinte tetszett neki hogy öcsém őt tartja példaképének. Ahogy telt az idő egyre jobban hangoztatta hogy neki nem szimpatikus. Akkor még úgy voltam vele, hogy jó heti egyszer eljön hozzánk, annyit ő is kibír. Most már "nagyfiú" lett idén ballag. És párom borzalmasan féltékeny. Eddig csak azt szabályozta le, hogy amikor párom hazaér, akkor ne legyen nálunk az öcsém, mondván ha ő hazajön fáradtan a munkából nem az öcsémet szeretné elsőként meglátni. Ebbe még bele is mentem hogy jóóó nem lesznek a legjobb barátok, ennyi. De ez most már odáig fajult, hogy most azért veszekszik velem, ha a szabadidőmben az ő munkaideje alatt nálam van az öcsém, ne adj isten valamelyik haverjával. Pedig nagyrészt kávézni szoktak jönni, és max fél órát van nálam mert suli után beugrik és olyankor a párom nincs itthon. De most ezen kezdett el veszekedni velem, és a veszekedés odáig fajult hogy már az is szóba jött hogy szétmegyünk. Én ezt nem akarom, és ő sem. De mégis ha a téma feljön kikel magából és ordítozik, és olyanokat talál ki hogy az ember a falra mászik tőle. h pl én biztos az öcsém és a haverjaival szoktam itthon mindenfélét csinálni. iszonyatosan féltékeny, mindig azzal jön hogy miért baj az hogy ő félt engem... De én ezt nem tudom megtenni a saját testvéremmel, hogy azt mondjam neki hogy ne gyere ide, ne találkozzunk többet mert a párom nem szeretné. Mondtam neki hogy ha húgom lenne az nem lenne baj? akkor meg itt ülne 4-5-6 csicsergő kis kamaszlányka akkor meg attól félne hogy velük megyek pasizni. Sőt már azt is felvetette ha lejár a gyes és visszamegyek dolgozni akkor a munkahelyemen bepasizok. :( teljesen ki vagyok akadva a féltékenységétől. nem tudok vele mit kezdeni.

2014. ápr. 28. 12:53
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
90%

megszentségtelenít? :D ne nevettess.

a felesége öccse és igen, néha annak barátai.

gondolom a férj barátai is mehetnek amikor jól esik, bár szerintem neki egy sincs, de akkor most a feleségnek se legyen senkije?!

2014. ápr. 28. 13:33
 22/48 anonim ***** válasza:
96%

"Ő kifejezetten azt mondta hogy attól fél hogy én itthon lefekszem az öcsémmel "

Hogy mer bárki is ilyet feltételezni?????

Dobd ki ezt a férget. Az utcára ki mer engedni?

Lapátra vele, de előtt üsd fejbe párszor, mert ez a beteges féltékenység nem normális. Még hogy a saját öcséddel lefeküdj.....

2014. ápr. 28. 13:34
 23/48 A kérdező kommentje:
20-as van benne némi ráció amit mondasz, mert mondta ezt is hogy itt ingyen élősködnek. No de nem mindig barájával jön, van hogy a barátnőjével és játszanak a gyerekkkel és már én gondoltam rá hogy öcsém lehetne a keresztapja, de fel sem vetettem a páromnak mert ő gondolom agyvérzést kapna egyből.
2014. ápr. 28. 13:36
 24/48 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az, hogy öcsédre féltékeny az hülyeség. De mondjuk szerintem az már Neked sem tetszene ha pl. párod húga istenítené párodat minden barátnője előtt, és párod gyakran vendégelné meg húga barátnőit is Nálatok, sőt mondjuk nyáron kertetekben monokiniznének is.
2014. ápr. 28. 13:38
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
24: ja öcsi (már bocsánat) de biztos egy szál bérben kortyolgatja a kávét a haverokkal, a kérdező meg végigmegy rajtuk - abszurd a monokinis hasonlat.
2014. ápr. 28. 13:43
 26/48 A kérdező kommentje:
kedves utolsó hát azért az öcsém és a haverja nem áll neki sztripízelni nálunk nem csippendél fiúk :D :D Persze én ne szóljak semmi ahhoz hogy az ő tesója mit tesz vagy mit nem engem nem zavar hogy mit csinál a tesójával én akkor sem tiltanám meg neki hogy találkozzzon vele vagy beszéljen vele.
2014. ápr. 28. 13:44
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az öcséd a jéghegy csúcsa, utána jönnek a munkatársak, haverok, aztán mindenki más, és te is élhetsz úgy, mint az anyósod 4 fal közt.

Milyen jogon tilt el a saját testvéredtől és feltételez ilyen baromságokat?

Te meg ne legyél mosogatórongy, ne tűrd el ezt senkitől.

2014. ápr. 28. 13:46
 28/48 A kérdező kommentje:
Sok problémánk van, de ez igy nagyon nehéz. Egy ideje (nagyjából fél éve) érzem azt hogy itt tényleg komoly gondok vannak. Egyrészt részemről kezd kihűlni ez a kapcsolat, már szinte semmit sem érzek iránta, nyilván a sok megbántás a féltékenység és a sok hülyeség miatt, de nem tudom hogy képes vagyok e egyedül helytállni. Rettentes hogy így kivetkőzött magából, vagy inkább az a rettenetes hogy az intő jeleket nem vettem észre. De annyira jók voltunk együtt. 10 évet csak úgy eldobni... nem tudom mi tévő legyek. Megbeszélni már nem tudjuk mert mindig veszekedés a vége.
2014. ápr. 28. 13:51
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

én leülnék vele még egyszer (tekintettel a 10 évre, gyerekre), hogy ez nem normális, nézze meg a szüleit, és hogy menjen el egy pszichológushoz beszélgetni.

ha erre is csak ordít, nem megy el és nem látnám, hogy akar változtatni, akkor lezárnám.

ha a gyerek így nő fel, neki is ez a példa lesz, vagy zsarnok lesz (ha fiú) vagy elnyomott (ha lány), szerintem egyik szerepet sem szánnád a gyerekednek

2014. ápr. 28. 13:57
 30/48 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, szerintem még megér egy kört. Most csak azért gondolod, hogy már nem szereted, mert dühös vagy a sok hülyesége miatt. Ő is belátja, hogy nem szeretne olyanná válni, mint az apja, vagyis látja, hogy nem ez a helyes út, akkor van még esély. Ébreszd rá arra, hogy a viselkedése teljesen irreális, és próbáld higgadtan kezelni. Pl magyarázd el neki, az öcséd jelenléte megnyugtat, hisz anyádék alkeszok, és csak ti vagytok egymásnak. Ő valszeg egész nap melózik, te meg otthon gügyögsz a gyerekkel, hát néha jól esik felnőtt emberekkel is beszélgetni. Magyarázd el neki, hogy tesód hozzásegít abban, hogy te jobban érzed magad, mindig felderíti a kedved, és ha neked jó kedved van ettől, boldog vagy, akkor a férjednek is boldognak kell lennie. Szóval, hogy ez a kapcsolatotokban is segít, mármint ez is közrejátszik , hogy te ne legyél mindig szomorú, amiért ő mostanság rosszul bánik veled. Kérdezd meg tőle, miért akarod, hogy boldogtalan legyek? Te boldog vagy most? S ha nem, mit gondolsz miért vagy/vagyunk boldogtalanok?
2014. ápr. 28. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!