Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem féltékeny a szomszédunkra, ti emiatt megszakítanátok a kapcsolatot vele?
Mindketten itthon vagyunk gyed-en, sokat járunk erre-arra a gyerekekkel. Nem is értem, a férjem mit gondol, hogy lemegyünk a játszótérre vagy az állatkertbe és beugrunk egy bokorba vagy nem tudom.
A gyerekek is kedvelik egymást.
A férjemmel próbáltam megbeszélni, ismerik is egymást, mégis mérges ha közös programot szervezünk.
Egy nőre féltékeny vagy egy férfira?
Bár gondolom férfira, emiatt én nem szakítanám meg a kapcsolatot. Neked is jó, hogy van egy ember, aki ugyanabban a helyzetben van, mint te, akivel lehet beszélgetni és nem savanyodsz be. Férjed kezdjen valamit az önbizalomhiányával, és akkor befejezi ezt a hülyeséget :)
Igen, férfi.
De mégis mi történhet? Egész nap ott van a 3 gyerek, egy pillanatra sem vagyunk kettesben, ráadásul az esetek 90%-ában nyilvános helyen vagyunk.
Ő egész nap több nővel is "együtt van", ugyanis nem egyedül dolgozik egy lakatlan szigeten. Akkor én is legyek féltékeny mindegyikre?
Jobb lenne otthon ülne, nem beszélne senkivel, csak szaros pelenkák között lenne egész nap, és mikor hazaér a kedves férje, akkor őt basztassa, mert nincs élete...
Akkor meg az lenne a baja.
A mi lányunk 2 éves lesz, nekik van egy 3 éves és egy 8 hónapos fiuk. Nem egyforma a napirendjük, nem együtt alszanak.
Meg nem is arra kell gondolni, hogy egész nap együtt vagyunk. Egy héten 3-4x megyünk el délután játszótérre, játszóházba, esetleg állatkertbe. Ez tényleg olyan sok?
Én amúgy nem vonzódok hozzá és ő sem adja semmi jelét, hogy bármit akarna tőlem.
Szerintem könnyebb úgy, ha van egy jó ismerős, szintén gyerekekkel. EGyedül nehezebb lenne.
Kérd meg a férjed, ha ráér, menjen ő is veletek játszótérre, vagy állatkertbe. Ha összebarátkozna ő is az illetővel, lehet nem lenne féltékeny.
"Ti is emberek vagytok szoval nem sok kivelet van aki nem esik bele ebbe."
Milyen világban élsz, amiben két ember mindenáron dugni fog, ha elég időt töltenek együtt?
A férjed a nőkkel együtt dolgozik. Ülnek egy irodában gondolom és lesik a monitort...
Te meg a szabadidődet töltöd egy másik férfivel.
Biztos az is zavarja a férjedet, hogy ő nem lehet a ti gyereketekkel, de egy másik férfi igen. Csomó közös program, lehet a férfi olyan eseményeknél is ott volt/lesz, amire a férjednek esélye sincs.
Az meg külön csodás, ha még úgy is találkozol a pasival meg a gyerekeivel, amikor a férjed is otthon van, de nektek játszóterezni kell.
(Amúgy simán hívtok egy bébiszittert a 3 gyerekre, ti meg kivesztek egy szobát pár órára és meg is történt a dolog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!