Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem féltékeny a szomszédunkra, ti emiatt megszakítanátok a kapcsolatot vele?
Mindketten itthon vagyunk gyed-en, sokat járunk erre-arra a gyerekekkel. Nem is értem, a férjem mit gondol, hogy lemegyünk a játszótérre vagy az állatkertbe és beugrunk egy bokorba vagy nem tudom.
A gyerekek is kedvelik egymást.
A férjemmel próbáltam megbeszélni, ismerik is egymást, mégis mérges ha közös programot szervezünk.
Jaja, láttam már ilyet... :)
Több időt vagytok egymással, mint a saját családtagjaitokkal, többet beszélgettek, több a közös élmény! Így indulnak a kapcsolatok,meg hát ismert...alkalom szüli a tolvajt!
Nektek nincsen ellenkező nemű barátotok?
Remélem ti nem mentek sehova, de még boltba se, mert ha mész mindennap még összejössz ott valakivel.
Inkább bízni kéne a másikban, és nem a saját önbizalomhiányotokat kivetíteni a másikra! Komolyan mit csináljon a kérdező; maradjon otthon egész nap? Aztán barátnője se legyen, mert ha sokat van vele, még leszbikus lesz :D
Mintha a férj direkt lemaradni, dolgozik. Tudod amiért pénzt kap, amiből aztán él a család.
Hihetetlen, hogy a férje el akarja ezt venni tőle. A feleség is mondja neki, hogy lépjél ki, mert szerintem a kávészünetben megdugod a gyakornokot a WC-ben. Abszurd :D
Pont ez az, hogy nem direkt marad le, hanem mert muszáj. Akkor ne ossza már meg egy másik férfivel ezeket az élményeket..
Én se megyek el strandra a barátnőmmel, miközben a férjem dolgozik és tudom, hogy neki ez nagyon rosszul esne. Inkább megvárom, amíg szabad lesz és együtt megyünk el.
Nem szakítanám meg. Remélem, neki sincsenek hölgy kollégái :)
A férjed betegesen viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!