Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem féltékeny a szomszédu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem féltékeny a szomszédunkra, ti emiatt megszakítanátok a kapcsolatot vele?

Figyelt kérdés

Mindketten itthon vagyunk gyed-en, sokat járunk erre-arra a gyerekekkel. Nem is értem, a férjem mit gondol, hogy lemegyünk a játszótérre vagy az állatkertbe és beugrunk egy bokorba vagy nem tudom.

A gyerekek is kedvelik egymást.

A férjemmel próbáltam megbeszélni, ismerik is egymást, mégis mérges ha közös programot szervezünk.

2013. aug. 16. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%

Jaja, láttam már ilyet... :)

Több időt vagytok egymással, mint a saját családtagjaitokkal, többet beszélgettek, több a közös élmény! Így indulnak a kapcsolatok,meg hát ismert...alkalom szüli a tolvajt!

2013. aug. 16. 18:38
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

Nektek nincsen ellenkező nemű barátotok?

Remélem ti nem mentek sehova, de még boltba se, mert ha mész mindennap még összejössz ott valakivel.

Inkább bízni kéne a másikban, és nem a saját önbizalomhiányotokat kivetíteni a másikra! Komolyan mit csináljon a kérdező; maradjon otthon egész nap? Aztán barátnője se legyen, mert ha sokat van vele, még leszbikus lesz :D

2013. aug. 16. 18:40
 13/23 anonim ***** válasza:
29%
Nem, nincs ellenkező nemű barátom, mert olyan nem létezik, hogy férfi-nő barátság. Haverom van maximum, de vele meg nem lógok együtt heti 3-4x és avatom be olyan dolgokba, amiről a férjem lemarad.
2013. aug. 16. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

Mintha a férj direkt lemaradni, dolgozik. Tudod amiért pénzt kap, amiből aztán él a család.

Hihetetlen, hogy a férje el akarja ezt venni tőle. A feleség is mondja neki, hogy lépjél ki, mert szerintem a kávészünetben megdugod a gyakornokot a WC-ben. Abszurd :D

2013. aug. 16. 19:02
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

Pont ez az, hogy nem direkt marad le, hanem mert muszáj. Akkor ne ossza már meg egy másik férfivel ezeket az élményeket..

Én se megyek el strandra a barátnőmmel, miközben a férjem dolgozik és tudom, hogy neki ez nagyon rosszul esne. Inkább megvárom, amíg szabad lesz és együtt megyünk el.

2013. aug. 16. 19:13
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
Tudod a napközbeni élményekről úgyis úgyis lemarad a férj. Van majd anyuka szól, hogy ne csináljatok ma semmit, aludjatok amíg apátok este hazaér, utána majd sötétben megyünk játszótérre meg állatkertbe :D
2013. aug. 16. 19:17
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem szakítanám meg. Remélem, neki sincsenek hölgy kollégái :)

A férjed betegesen viselkedik.

2013. aug. 16. 19:51
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Felesleges férfi-női barátságról beszélni. Nem erről van itt szó. Azonos helyzetben vannak, mindketten otthon, mondhatni ez a munkahelyük, és kollegális kapcsolatban vannak.
2013. aug. 16. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem, nem ülök otthon, csak nem csinálok olyan programokat, amikből ha ő kimaradna, akkor rosszul érezné magát. Pl, nem megyek strandra, de elmegyek mondjuk boxolni a barátnőmmel, mert a párom oda úgysem jönne.
2013. aug. 16. 20:03
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
Szóval otthon ülnél 40 fokban a 100 fokos lakásban, de nem mennél el strandba, mert akkor juj szegényke meg lesz bántva. Normális kapcsolatban, nem sértődök meg, ha a másik nélkülem megy moziba, pedig én is szeretem, de akkor épp dolgozom.
2013. aug. 16. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!