Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek megcsaltam a barátom de nem engedi hogy szakítsak vele ezek után mit lehet tenni ha szenvedek ettôl hiszen szeretem?
Miért csaltad meg?
Ezt nem bírja elviselni, világos.
Vagy ajánld fel neki, hogy ő is érezző jót magát mással, te meg megvárod, vagy szakíts, és akkor lehet hogy még egyszer lesz esély ezt helyrehozni.
Nézzük kicsit más oldalról... :)
Először is két hónapos "járás" az nem kapcsolat, főleg ha nem is szexeltek. Az egy ismerkedés maximum, az elején meg lehet beszélni az újjal, ha még van kötődés a régihez. Őszintén el lehet mondani, hogy várjon már egy kicsit. Szeretnél új kapcsolatot, de nem akarod se magad, se őt hülye helyzetbe hozni. Pár hetet bármelyik pasi tud várni, akinek tényleg tetszel. (ha nem várnak, nem gondolják komolyan)
Nos eközben te nyugodt szívvel lefeküdhetsz az exeddel, hiszen érzelmileg még vele vagy. Ebből rájössz, hogy mit is akarsz és ahhoz tartod magad. Az új pasinak semmi köze ahhoz, hogy te mit csinálsz az exeddel, ha nincs előre behülyítve, hogy ez az eleje semmi "már egy kapcsolat".
Amúgyis ahhoz, hogy szeressünk vkit igazán idő kell, nem ilyen kezdeti lángolgatások, hanem megismerés és közös élmények. Célszerűbb egy icipicit baráti pozícióba helyezni az újat, amíg nem tisztáztad a saját érzéseidet. Vagy legalább közölni vele, hogy héé csak ismerkedünk, ne nevezz már a nődnek két nap után... érthető persze, hogy a legtöbben kapásból nagy reményeket fűznek, de ennyire meg mindenkinek kötelező tolerálni a másik ember érzéseit, ha még érez vmit az ex iránt. Hogy akarna szeretni téged, ha kapásból nem ért meg? De ugyebár itt a tálalás és a dolgok időzítése és az abszolút meggondolatlanság felűlirta, hogy legyen jogod mindehhez. Ha tényleg kialakult benned a szerelem és a főbb kötődés, akkor újra el kell nyerned a bizalmát, de ezek után baromi nehéz lesz mindezt elérned. Pedig oly könnyedén megcsinálhattad volna ezt mindet abszolút úgymond legálisan. :) Anélkül, hogy meg kéne alázni az új pasit, ha kicsit kommunikálsz jobban vele és átgondolod előre.
Azt pedig tényleg egyszerűen abszurdnak találom vhol, hogy találkozgatok vkivel, elcsattan pár csók, jól elvagyunk és akkor ő már a tulajdonának és a komoly kapcsolatának tekint. Hiszen akkor még alig ismerem...
Számomra a megcsalás kategória nem a te említett sztorid, hanem amikor kialakul a bizalom idővel és hosszútávon együtt vagy valakivel és gerinctelen módon átver. Az összes többi verzió, ilyen kis "keresem a helyem, de nem találom" helyzet, tele gyerekes megoldásokkal. Nevetséges kapcsolatnak nevezni ezeket szerintem. Ettől még egy alig ismert embert is illik tisztelni és normálisan viselkedni vele, anélkül, hogy a háta mögött bármit is tennénk. Nah én mentem. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!