Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, kérdés lent?
Három éve vagyunk együtt a párommal, egy éve együtt élünk. Megcsaltam egy évvel ezelőtt, és mikoir rékérdezett, bevalottam az igazat.
Hogyan tudnám vissza szeretni? Igen tudom, azt mondja mindenki hogy ha szerettem volna nem csalom meg... De szerettem akkor is... csak több problémán volt a sexel illetően... Valamiért egyhangú lett, akkoriban. Mint társ a hétköznapokban tökéletesen összeilletünk. Ha problémán volt egymást tmáogatva mentünk az úton és segítettük egymást.... Egyedül a sex részével volt probléma.. Amin nagyon sokat dolgotunk, és azt is sikerült megoldani... Minden jó volt és szép. A karrierünk felfelé ívelt, rengetek programot csináltunk együtt... és egy évvel ezelőtti ballépésem miatt, tönkre tettem mindent. Szeretném vissza kapni az életem, de ő hajthatatlan. 5 napja történt ez hogy kiderült... túlságosan is összeillünk, minden szempontból kiegészitettük egymást... Segítsetek!
Ui.: Bocsánat a sok helyesírási hibáért csak folyamatosan könnybe lábad a szemem.
Én nem bocsátanék meg neked, elég h..lye voltál.
Amit írsz, hogy problémád volt a szexszel, csak kifogás, ha igazán szeretted volna a párodat, akkor EGYÜTT oldottátok volna meg teljesen!
Ne áltasd magad azzal, hogy ő meg fog bocsátani neked.
Magyarán elb..sztad a csodás életeteket, de a bizalmat nehéz visszaszerezni.
Ezt vele beszéld meg, hogy ő mit szeretne. Ha meg szakítani fog veled, amit nem is csodálnék, akkor fogadd el a döntését, és ne akard a saját egoista önző akaratodat rá erőltetni.
Remélem tanultál az esetből és többé nem fogod még egyszer ugyanezt elkövetni.
Nem leszek empatikus,te léptél félre vállald a következményeket...és ne tedd az áldozati bárányt,jaj szegény én hajthatatlan a párom "Még mindig te léptél félre + egy csomó ideig titkoltad"
Ha neked fáj gondolj bele ő mit érez.
Ez már soha nem lesz ugyanaz.
Soha többé nem fog bízni benned, nem fog hinni neked.
Van, akit nem érdekel a megcsalás, aki szerint a hűtlenség a kapcsolat része, ha csak megbotlott, lefeküdt valakivel, az nem jelent semmit. Nagyjából ő is ezt csinálja, csak nem köti az orrodra.
És van, akinek a hűség a kapcsolat egyik alappillére, és nem tud megbocsájtani, illetve elvből sem fogja megtenni.
A párod az utóbbi.
Így jártál, tanulj az esetből, és legközelebb ne kockáztass.
Egyébként mindegy, hogy fiú vagy lány vagy-e, pontosan ugyanez a véleményem.
De kérdező, elég egyetlen egy h..lye lépés és tönkre tehetsz mindent.
Pl. ha egy pillanatra nem figyelsz az úton, el is csaphatnak és meghalhatsz. Tudom, morbid példa, de igen, elég egy apró dolog, és mindennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!