Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom teljesen félreértett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom teljesen félreértett egy szituációt és azt hiszi megcsaltam. Mit tegyek most? Még sosem voltam ilyen helyzetben.

Figyelt kérdés

Most részletekbe nem szeretnék belemenni, de annyi a lényeg, hogy kétértelmű szituba keveredtem és most ő azt hiszi megcsaltam. Hiába magyaráztam el neki a dolgot, azt reagálta rá, hogy ezen nincs mit megbeszélni és őt nem érdekli, meg csalódott bennem. Mit tegyek most? Amit gondol most rólam az egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Hogy győzhetném meg?

nekem nagyon rosszul esik, hogy így reagál mert én már kaptam őt rajta egyértelmű hazugságon, mégis megbocsátottam neki és egy pillanatig se viselkedtem vele másképp, pedig a végsőkig tagadott és csak akkor lett őszinte amikor elkerülhetetlenül kiderült, hogy igenis hazudott nekem... Pont ezért nem esik jól, hogy most így viselkedik velem és nem akar nekem hinni, pedig én a hazugságban is kitartottam mellette. Nem merek most ráírni, hisz mit is írhatnék amikor már elmagyaráztam neki, hogy nem az van amit gondol. Azt pedig nem tudom ő mikor fog írni. Megőrít ez a várakozás...

2014. okt. 14. 09:02
 1/8 Tibohr ***** válasza:
Mindezt írd le neki és, tedd hozzá hogy : "Ha ennyit ér a kapcsolatunkban bizalom, akkor jobb is ha fogod a sátorfádat és takarodsz"
2014. okt. 14. 09:08
 2/8 csabika1971 ***** válasza:
100%

Tények ismerete nélkül csak találgatnék, így pedig nem adok tanácsot.

Ha a történetet cikinek érzed, megírhatod privát is.

2014. okt. 14. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Figyelj.. Sorakoztass fel minden bizonyítékot amellett, hogy igazad van, és magyarázz meg minden félreérthetőt, hogy miért tűnik úgy.. Mondjuk leírva egy levélbe...

Amúgy ez így első hallásra nagyon műbalhénak tűnik, mintha várta volna már a "szakító indokot"

Jól fontold meg, hogy akarod-e egyáltalán ezt a kapcsolatot ilyen áron...

2014. okt. 14. 09:11
 4/8 anonim válasza:
Ha szeret és bízik benned, és ismer téged, hogy mire vagy képes és mire nem... nem kell neki bizonyíték :)
2014. okt. 14. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
3-assal értek egyet azzal a kivétellel,hogy ne sorolj el neki újram inden indokot hanem kérdezd meg hogy arra várt hogy legyen egy oka(még ha kitalált is) szakítani?
2014. okt. 14. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Még egyszer próbáld meg megmagyarázni neki.

Mi most szétmentünk egy dolog miatt, amit nem lehetett vele megbeszélni (már egy párszor előkerült, de nem jutottunk előre). Most kedveskedek neki, nem hozom fel (egyelőre) a dolgot. Ha majd megbékél, akkor majd lényegre törően, kedvesen, viccesen elhozom. Ha előre tudunk jutni oké, ha nem, akkor nem lesz értelme folytatni.

2014. okt. 14. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem merek írni neki... nem tudom mit kéne, vagy hogyan kezdjem el a gondolataimat.... ezt csakis élőben tudnám vele megbeszélni.... szöveges formában semmiképp sem akarom,

ráadásul ha eldurvul, a szöveg megmarad, a szó meg elszáll és talán könyebben túlleszünk rajta.

2014. okt. 14. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne agyalj ennyit!

Lépj tovább!

2016. febr. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!