Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert flortol velem egy no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert flortol velem egy no aki a pasijaval van? Hogyan kene kezelnem a szituaciot?

Figyelt kérdés

24 leszek, tegnap a barkacsaruhazban elkezdett flortolni velem egy 28 koruli csaj aki a baratjaval volt (30-as uzletember tipus, eleg lenezoen beszelt a csajjal amit hallottam). Eloszor azt hittem hogy csak ugy nez de utana sem hagyta abba es egyertelmu jeleket adott. Nagyon jol esett mert kb magazinbol lepett ki a no de nem tudtam mit kezdeni a dologgal. Szerintem zavarba jottem annyira nyilt volt. Amikor eljottek mellettem vegig is simitotta a vallamat. Utana mosolygott. Kb. a filmekben van ilyen. Nem mondanak rossz pasinak de ilyesmi nem szokott a valosagban tortenni. Tiszta voros lettem, meg le is vert a viz.

Hogyan kellett volna kezelnem es miert csinalta ezt a csaj ha a befolyasosnak tuno pasijaval volt? Konyveljem el hogy volt egy jo napom? Ezek szerint beprobalkozhatnek ilyen igazi noknel is? Igazabol a korombeli eretlen csajokbol mar elegem van, egy igazi nagybetus no kene akinek nem a bulizason, ivaszaton, menozesen jar az esze.

2014. jún. 11. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Picit játszott veled. Lehet bejött neki hogy zavarban vagy.
2014. jún. 11. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne hogy a pasija volt nem a fönöke mondjuk? Egyébként ha barátja volt,lehet hogy csak a pénz miatt az ahogy írtad hogy üzletember típus és
2014. jún. 11. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak össze állt egy gazdag fickóval, mondjuk ha ilyen nembiztos hogy jó barátnöként. De szerintem érdemes próbálkozni akár ennél a csajnál, akár egy hozzá hasonló nálad idösebb csajnál. Sok sikert :D
2014. jún. 11. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nők is élvezik azt, ha érzik, hogy nagy hatást tudnak gyakorolni férfiakra, játszott veled egy kicsit, tetszhetett neki hogy ő nyerte azzal a játékot, hogy téged hozott zavarba.

Pl. még játékos munkahelyi csevegés közben is előfordul néha, hogy egy-egy kolléganő kicsit kedvet kap ahhoz hogy megizzasszon.

2014. jún. 11. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Elegánsabb prostik időben gondoskodnak a következő kliensükről. De az is lehet, hogy az unatkozó budai úrinőnek a pénzeszsák mellé egy kis növendék kakashúsra fájdult meg a foga.
2014. jún. 11. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet a tesója volt a pasi :D
2014. jún. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!