Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek a barátnőtök pasijával vagy volt pasijával? A barátság vagy a szerelem a fontosabb?
Nem. Kiszemelt, jelenlegei pár, ex tabu téma. Fontosabb a barátság, mert egy igaz barátnő kitart melletted jóban-rosszban és kihúz abból a sz_rból, amibe belelök a pasi.
23/N
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ha fontos lenne a barátnőd és tényleg igaz barátság lenne köztetek, akkor meg sem fordulna ilyen a fejedben.
Ha neked fontosabb a pasi, hát válaszd azt, csak utána nagyon kutyául fogod magad érezni, ha elhagy és egyedül maradsz mint a kisujjad.
A pasijával semmiképpen. Nem is kéne olyan pasi, aki a párja barátnőjével kikezd. Ezek után mire számíthatnék tőle?
Volt pasi már más helyzet, ott számít, hogy milyen régen történt a szakítás, milyen körülmények között, milyen viszonyban maradtak.
Pasijával? Azt mégis hogy gondoltad? Mert még ha ex lenne..
Egyébként nem tudom..azért ez bonyolultabb ennél szerintem.
Nem érdekelne, hogyha az exeimmel összejönnének a barátnőim.. kivéve egyet, akivel együtt is éltem. Ugyan már nem érdekel, és új párom van, akit a világért se cserélnék le az exemre, de sértené a büszkeségemet.
Viszont ha mondjuk azért dobna a srác, hogy összejöhessen a barátnőmmel..vagy nagyon fájdalmas szakítás lenne és a barátnő is tudja, hogy még mindig nem tettem túl magam..na az gáz.
Egyébként szerencsére sikerült eddig elkerülnöm az ilyen helyzeteket.
Az egyik legjobb barátnőmnek van egy bonyolult története egy sráccal, akivel végül nem jöttek össze. Hol az egyik volt szerelmes a másikba, hol a másik az egyikbe, amikor pedig mindketten szerették egymást, akkor a barátnőmnek még volt párja.
Szóval tulajdonképpen sosem voltak együtt, és túl komoly testiségbe sem bonyolódtak, de rengeteg szenvedés, boldogság és fájdalom övezte a viszonyukat.
Én kezdetben csak közvetetten ismertem a srácot, a barátnőm által - jó párszor haragudtam is rá, amiért így alakultak a dolgaik. Aztán egyszer volt egy házibuli a barátnőméknél, ahová mindketten hivatalosak voltunk, és ott rengeteget beszélgettünk a sráccal részegen, komoly és komolytalan dolgokról egyaránt. Ez már lassan egy éve volt, azóta tartjuk az interneten a kapcsolatot, és lassacskán igazi barátok lettünk.
Ami gáz, hogy mindketten bejövünk egymásnak, rengeteget hülyéskedünk, számítógépes játékokban nyomulunk együtt, és kb mindent meg tudok vele osztani, ő pedig férfi perspektívából próbálja megvilágítani a dolgokat. Rengeteget jelentett nekem az utóbbi időben a vele való barátságom, és gyakran viccesen beszélgetünk a szexről is.
A barátnőm azóta már fél éve boldog párkapcsolatban él, én pedig több, mint egy éve vagyok egyedül. De hiába van a sráccal köztünk ez a furcsa kapocs, nem engedhetem meg magamnak, hogy a barátságon kívül többet akarjak tőle.
Hamarosan abba a városba költözök, ahol ők vannak, de nem tudnék a tükörbe nézni, ha összeszűrném vele a levet.
A barátnőmmel való barátságom fontosabb, és ez az állapot is sokkal jobb, mintha nem is ismerném a srácot, hiszen az ő barátsága is sokat jelent nekem.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!