Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a volt pasijával beszélget facebookon és ez engem zavar. Mondtam is neki, hogy ha nem haggyják abba akkor köztünk mindennek vége és ő letiltotta. De csak nem hagyták abba és azzal takarózott hogy nem akarnak egymástól semmit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve szakítottak de addig egy szót sem beszéltek eggymással mert a csávó letiltotta. De amint szakított a mostani barátnőjével rögtön fel oldotta a tiltást és már irogatnak.2014. márc. 8. 12:28
1/8 anonim válasza:
Tiltsd le te is a barátnődet. :-D Amúgy eltúlzod miért ne beszélhetne az exel.
2/8 anonim válasza:
Hát ha engem így megzsarolnál (ha nem "haggyják" abba, akkor...) én téged tiltanálak le.
A "haggyják" miatt meg egyébként is, ha annyi idős vagy, hogy barátnőd legyen, írni miért nem vagy képes megtanulni?
3/8 anonim válasza:
Én a mai napig beszélgetek két exemmel is. Szerintem nincs ebben semmi. A barátom sem húzza fel magát ezen. Miért vagy ennyire túlzottan féltékeny, nem bízol benne eléggé?
4/8 A kérdező kommentje:
Az a véleményem ,hogy a barátnőm csak féltékennyé akar tenni a volt csávója meg csak pinához akar jutni mert már kb egy hete dobták.
2014. márc. 8. 12:35
5/8 anonim válasza:
És? Ahhoz kell a barátnőd is. Ha ő nem akarja, akkor minek aggódsz? Veled van, nem?
6/8 anonim válasza:
Csak azt tudják táncba vinni, aki menni akar. Ha a barátnőd hűséges és veled marad, akkor nem mindegy, hogy kivel beszél?
Én 12 évig éltem együtt az exszel, és most már 2 év új kapcsolatban vagyok, nemsokára házasodunk, és hetente 1-2 alkalommal biztos váltunk pár szót telefonon, néha emailben. Nem lehet csak úgy hátat fordítani ennyi időnek, bár tippelem, hogy nektek 12 hónap párkapcsolat is túl hosszú, nemhogy 12 év.
7/8 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor rászarok a dologra. Köszi!
2014. márc. 8. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!