Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, de megcsaltam valaki mással és vele vesztettem el a szüzességemet. Elmondjam egyáltalán a barátomnak, hogy megcsaltam? Hogyan leplezzem, hogy már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 13:36
1/13 anonim válasza:
Jézusom! Természetesen mindenképpen mondd el a jelenlegi párodnak, hogy mi történt. Ha már megcsaltad, akkor vállald is a következményeket. Ne legyél tisztességtelen! Csak így jöhetsz ki ebből a "legjobban" ha lehet ezt mondani. Egyszer úgyis kiderülne.
2/13 Kenzo Tenma válasza:
Menj vissza a tajgetoszra és kérj meg valakit, hogy dobjon le mégegyszer, mert az elsőt túlélted.
3/13 anonim válasza:
Nem hittem volna, hogy van ember aki elhiszi, hogy ez egy valós kérdés:-)
4/13 anonim válasza:
Az a helyzet hogy eme oldalon ez nagy valószínűséggel kamu, de! sajnos valóban élnek köztünk ilyen fogyatékosok
5/13 anonim válasza:
Muszáj Karácsonykor is provokálni a népet a kamuval?
6/13 anonim válasza:
Szakíts a barátoddal és monx el neki mekkora egy ribizli vagy.
7/13 anonim válasza:
Dugj fel magadnak egy cigarettás átlátszó műanyag kicsi nejlont, vagy mit, ha még nem volt nőben, simán elhiszi, hogy szűz vagy.
Amikor bedugja, és recseg majd a műanyag, akkor eltorzult arccal nyögdécseld, mintha fájna.
8/13 rrrrrreennnnn válasza:
Szűzk***a hurrà!
Aki még buta is! Szted nem veszi észre a csàvò,hogy volt màr benned szerszàm? Remélem csak kamu.
9/13 anonim válasza:
ez itt a felnőtt párkapcsolatos kérdezz felelek. Az ovis szekció nem erre található.
ha elmondod neki a pokol tűzére fogsz kerülni, de ha nem mondod el, akkor boldog életed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!