Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ogre Maci kérdése:

Megcsaltam a barátnőmet. A barátnőm haverja bekavart. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapja a barátnőm elutazott külföldre 3 hónapra . 2 éve vagyunk etütt , mással el sem tudom képzelni az életem . Eleinte kicsit féltem 3 hónapig nem találkozom vele, de szexualisan túlfütött vagyok. Amikor nem volt párkapcsolatom akkor is voltak legalább 2 hetente egy éjszakás kalandok. Eleinte jól tartottam magamat, büszke is voltam arra hogy milyen jól birom. Meg sem fordult a fejemben hogy megcsaljam a páromat. Tegnap előtt átjött a barátnöm legjobb haverja (aki meleg). FB-on előtte rámírt, hogy a barátnőmnek kölcsön adta az egyik kedvenc sálát, és szüksége van rá. Mondtam ugorjon át nyugottan, addig én előástam a cuccát. Nem vagyok vele túlzottan jóba, de a barátnőm miatt azért el szoktam vele néha néha beszélgetni. Nem vagyok homofób, de nem is rajongok a melegekért. Becsöngetett, mondtam neki, hogy jöjjön be, nem akartam egyből a kezébe nyomni a sálat, hogy akkor viszlát, untakoztam, gondoltam megiszunk valamit. Kb fél órát volt nálunk amikor rájöttem, hogy egész kellemes társaság. Na de itt kezdődik az egész gubanc. Montam neki, hogy hiányzik a barátnőm, még soha nem voltunk ennyi ideig táviol egymástól. Erre elkezdte mondani, hogy tudja milyen, mert ő már 4 hónapja szingli, és elkezdte nekem ecsetelni, hogy passzív szerepe szokott lenni, és mennyire hiánya van. Azt hittem hanyatt esek, mert nem tudtam erre mit mondani. Az idő alatt 2 pohár martinit ivott meg (én söröztem)..lehet, hogy attól már megjött a bátorsága, hogy ilyenekről ilyen nyíltan diskuráljon? Na de amikor ezt megemlíttette nekem, éreztem, hogy a farkam teljesen merev lett, ami miatt előredőltem, ne hogy észrevegye, és gyorsan elhessegettem e roppantúl kínos vágyakat. Lehet, hogy észrevette, hogy kicsit elhallgattam, mert fölpattant, hogy akkor ő hazamegy...kikisértem az előszobába, ahol megpróbálta kinyitni az ajtót, de be volt zárva. Vicces volt, ahogy ott ráncigálta egy-két másodpercig a kilincset. Hírtelen felém fordúlt mondván, hogy tudnál segíteni? Olyan közel került hozzám, hogy lesmároltam!!!!! Tudom...undorító vagyok, de nem tudom mi történt velem!!! Elkezdtük egymást falni szó szerint, téptem róla le a cuccokt. Hírtelen megtorpantam, mert amikor már ott álltunk egymással szemben mucéron, nem tudtam, hogyan tovább, mire alázatos pofát vágva megkérdezte: Akkor megdugsz? A részleteket innen nem folytatnám...2 napja nem alszok, annyira hányingerem van magamtól, és attól amit tettem. Én még soha nem is gondoltam ilyenre, nemhogy megtegyem!!! Itt lakik egy köpésre, ez után mi lesz? A barátnőm legjobb haverja. Vagy elmondja neki vagy nem...de sokszor szoktak lelkizni ez tény. Szerintem az alkohol játszott főszerepet ebben, mert én imádom a barátnőmet, soha nem dugtam félre. ezek után, hogy nézzek a szemébe? Ha elmondom neki, akkor tuti elhagy, és soha nem is fog megbocsájtani. Ha pedig a haverjától tudja meg, akkor az talán még rosszabb, mert bosszúból, amiért nem voltam őszinte, még széjjelkürtöli, hogy mit tettem. Azzal pedig nem tudnék élni...Ígyis naphosszat le föl járkálok, nincs nyugtom...félek lemenni a boltba, mert még összefuthatok a kis bu**val. Ismerem a barátnőmet, őszinte, de erős karakter, nem az a meghunyászkodó, könnyen megbocsájtó típus. Kérlek segítsetek, hogyan másszak ki ebből a gabeszból?? Nem akarom elveszíteni, azt szeretném ha nem barátkozna többet azzal a sráccal, mert ő juttatott ide minket. Kritikáktól kíméljetek, ígyis sza*ul vagyok :(

2016. jan. 8. 22:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
te ribaaaaanc!!!!!!!
2016. jan. 8. 22:54
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
A srác nem csinált semmit. Te smároltad le, te k**tad meg. Mindenképp ki fog derülni, úgyhogy jobban jársz, ha te meséled el neki. És én helyedben a nemi identitásomon is elgondolkodnék, mert az fix, hogy egy hetero férfi pár sör után nem dug meg egy másikat.
2016. jan. 8. 22:56
 3/23 anonim ***** válasza:
81%

szép kis sztori, de akkora fake, mint a ház.

mondjuk jól szemlélteti a magyar valóságot: ebben a társadalomban, ha homoszexuális vágyaid vannak, akkor kénytelen vagy undorodni magadtól.

gondolom ha csajt dugtál volna meg, legalábbis a mesében, most nem éreznéd rosszul magad. na mind1.

2016. jan. 8. 23:01
 4/23 A kérdező kommentje:
Ha meleg lennék akkor nem undorodnék ennyire amit tettem a pasik nem érdekelnem csak a barátnőm.
2016. jan. 8. 23:02
 5/23 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem mindenképp a legjobb az őszinteség. A következő közös kaja vagy séta alkalmával mondd el neki. Biztosan ki fog akadni és nem fogja megérteni először de talán később igen. Remélem minden rendben lesz. (: 20/L
2016. jan. 8. 23:04
 6/23 A kérdező kommentje:

Sajnos ez nem fake! én lennék a legboldogabb ha az lenne!

A barátnőm 27 én 26 vagyok. Nem tudom elmondani neki, mert akkor BIZTOSAN elhagy. Semmi kétség, én pedig azt nem tudnám elviselni. Másik..ha elmondom, szerintem egy életre megundorodna tőlem, és biztosan elmondja majd a közös ismerőseinknek, akkor meg mihez kezdek?? Talán beszélnem kellene a haverjával..bármennyire is kínos, és bárhogy is visszataszítónak találom most...mekérem, hogy tarsa a száját, mert lehet, ő is jobban járna. Nagyon jóba vannak a barátnőmmel. Plusz én hallottam, hogy a melegek gyakrabban váltogatnak partnert, mint a heterok. Szóval náluk gyakoribb a kaland is. Ezért biztos én lennék a fő bűnbak, ő neki pedig sec perc megbocsájtanának, mert olyan ártatlanul le tudja adni magát, hogy az hihetetlen :S

2016. jan. 8. 23:16
 7/23 anonim ***** válasza:
64%

Elég hülye helyzet valóban... én nem mondanám el, mert ezzel tényleg csak tönkretennéd a kapcsolatot. Inkább tanulnék belőle, hogy ilyet soha többet, pláne nem fiúval. De ha tényleg vannak homoszexuális vágyaid, az is el kell fogadnod, mert hidd el, ezt tényleg nem vállalja be bárki, aki kanos.

Plusz beszélj a csávóval, hogy tudja-e tartani a száját. Mert lehet, hogy igen, hiszen ő is szégyellheti, hogy elvette a barátnője hapsiját. :D

2016. jan. 8. 23:55
 8/23 Fish1 ***** válasza:
85%

Nem a srác juttatott titeket idáig, hanem te magad! Te smároltad le, stb., nem értem miért hárítod a felelősséget.

A barátnőd meg ne találkozzon a sráccal? Attól félsz, hogy kiderül, joggal. A barátnőd, ha nem vak és nem bolond, akkor érezni fogja, hogy valami nem stimmel, így is úgyis...

Szerintem mondd el neki, ha már megtetted, és valóban nem kamu kérdés.

2016. jan. 9. 01:17
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj, a csávó a szex után csak úgy elpárolgott vagy mi? Miért nem beszéltél vele akkor? Különben meg ne tereld másra a felelősséget, csakis te felelsz azért amit csinálsz. Nem kényszerített, nem tartott fegyvert a fejedhez. Majd legközelebb megtanulod, hogy ne igyál és türtőztesd magad.
2016. jan. 9. 02:08
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem kell magyar pasi.
2016. jan. 9. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!