Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet. A barátnőm haverja bekavart. Mit tegyek?
szép kis sztori, de akkora fake, mint a ház.
mondjuk jól szemlélteti a magyar valóságot: ebben a társadalomban, ha homoszexuális vágyaid vannak, akkor kénytelen vagy undorodni magadtól.
gondolom ha csajt dugtál volna meg, legalábbis a mesében, most nem éreznéd rosszul magad. na mind1.
Sajnos ez nem fake! én lennék a legboldogabb ha az lenne!
A barátnőm 27 én 26 vagyok. Nem tudom elmondani neki, mert akkor BIZTOSAN elhagy. Semmi kétség, én pedig azt nem tudnám elviselni. Másik..ha elmondom, szerintem egy életre megundorodna tőlem, és biztosan elmondja majd a közös ismerőseinknek, akkor meg mihez kezdek?? Talán beszélnem kellene a haverjával..bármennyire is kínos, és bárhogy is visszataszítónak találom most...mekérem, hogy tarsa a száját, mert lehet, ő is jobban járna. Nagyon jóba vannak a barátnőmmel. Plusz én hallottam, hogy a melegek gyakrabban váltogatnak partnert, mint a heterok. Szóval náluk gyakoribb a kaland is. Ezért biztos én lennék a fő bűnbak, ő neki pedig sec perc megbocsájtanának, mert olyan ártatlanul le tudja adni magát, hogy az hihetetlen :S
Elég hülye helyzet valóban... én nem mondanám el, mert ezzel tényleg csak tönkretennéd a kapcsolatot. Inkább tanulnék belőle, hogy ilyet soha többet, pláne nem fiúval. De ha tényleg vannak homoszexuális vágyaid, az is el kell fogadnod, mert hidd el, ezt tényleg nem vállalja be bárki, aki kanos.
Plusz beszélj a csávóval, hogy tudja-e tartani a száját. Mert lehet, hogy igen, hiszen ő is szégyellheti, hogy elvette a barátnője hapsiját. :D
Nem a srác juttatott titeket idáig, hanem te magad! Te smároltad le, stb., nem értem miért hárítod a felelősséget.
A barátnőd meg ne találkozzon a sráccal? Attól félsz, hogy kiderül, joggal. A barátnőd, ha nem vak és nem bolond, akkor érezni fogja, hogy valami nem stimmel, így is úgyis...
Szerintem mondd el neki, ha már megtetted, és valóban nem kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!