Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves vagyok és megcsaltam a 35 éves barátnőmet egy buliban, haveromékkal ittunk, én le akarta állni mert én kvezettem, de haveromék nem hagytak, piszkáltak hogy igyak már, valakivel történt ilyen?
Első körben, ne csak a haverjaidat hibáztasd azért, hogy piszkáltak, hogy igyál. Ki volt az, aki hagyta magát? Szerintem te.
Arra emlékszel, hogy tényleg történt valami a csajjal, vagy csak megszivattak, hogy igen? Ilyet is hallottam már.
Ha történt, és nem mondod el a barátnődnek, előbb-utóbb úgyis rájön, akkor még kínosabb lesz a helyzet. Hazugsággal semmire sem mész.
nem értem… nekem a legnagyobb piásan sem jut eszemben szexelni mással..
nem mentség
ha kiderül esélyes, hog kidob
Ne légy ilyen gyerekes kérdező!
Te voltál a ludas nem a barátok. Milyen barát az ilyen? Másra próbálod hárítani a felelősséget, az én baráti körömben 2 percig sem tűrnénk meg téged!
Ha megcsaltad akkor hagyd el, gondolj bele a helyébe.
Szerinted azt érdemli hogy egy ilyen emberrel járjon mint te (bocsi)?
Had találjon olyat amilyet érdemel.
Életed végéig élhetsz lelki furdalással, vele már teljesen jó párkapcsolatban nem leszel, ha megtudja akkor ő is dettó rosszul lesz, ez örök tüske.
Nincs bocsánat az ilyesmire, mindenki keressen olyan párt akit érdemel.
Vannak ribik akik érdemlik hogy megcsald őket, járjál olyannal, használd ki ahogy tudod mert ezt érdemlik, tudom amiket írogatok felfoghatatlan, de ha hiszel a korrektségben mint én akkor értened kell.
Aki eléggé szeret az nem aláz porig, ráadásul magát is alázza a hűtlen, gyenge jellemű, kis lelkiismeretű éretlen személyek lépnek félre (kivéve ha jogos pl bosszú megcsalás).
Nem kell utálnod magad, senki se tökéletes, csak ne bánts másokat, ha lesz másik barátnőd azt is meg fogod így alázni, inkább járj olyannal aki veled van egy szinten.
Sajna én olyat nem találok, pl egyik csaj átfedéssel ment át a jelenlegi kapcsolatába, még az előzővel nem szakított azonnal, vissza járt kefélni, ez undorító, nekem full normális nő jöhet csak szóba, mert tudom magamról hogy ha meg bírom adni a teljes korrektséget akkor azt kőkeményen el is várom, ha engem csalnának így meg ahogy te akkor mondanám hogy húzzon a pics..
Felelőtlenség volt annyira leinnod magad hogy ha rád akarna mászni egy nő te kiszolgáltatott vagy, nem tudsz védekezni.
Talán csak az érdekel hogy hogy úszd meg, ne derüljön ki, de egy kapcsolat nem csak rólad szól, gondolj az ő érdekeire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!