Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 38 éves vagyok és megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves vagyok és megcsaltam a 35 éves barátnőmet egy buliban, haveromékkal ittunk, én le akarta állni mert én kvezettem, de haveromék nem hagytak, piszkáltak hogy igyak már, valakivel történt ilyen?

Figyelt kérdés
nagyon berúgtam, csak arra emlékszem hogy barátoméknál ébrettem fel valami csajjal, nem tudom mit mondjak a barátnőmnek, ezért ki fog dobni, valaki sgitene? Valaki akivel már tortént ilyen, kérem

2015. júl. 10. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Talán azt kéne tisztáznod,hogy mi is történt? Hogy ébredtél fel? Hüvelyváladékos volt a farkad? Vagy ruha volt rajtad?
2015. júl. 10. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Gratulálok, hogy 38 évesen sincs felelősségérzeted...
2015. júl. 10. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
És írni sem tudsz...
2015. júl. 11. 00:10
 4/10 Fish1 ***** válasza:
55%

Első körben, ne csak a haverjaidat hibáztasd azért, hogy piszkáltak, hogy igyál. Ki volt az, aki hagyta magát? Szerintem te.

Arra emlékszel, hogy tényleg történt valami a csajjal, vagy csak megszivattak, hogy igen? Ilyet is hallottam már.

Ha történt, és nem mondod el a barátnődnek, előbb-utóbb úgyis rájön, akkor még kínosabb lesz a helyzet. Hazugsággal semmire sem mész.

2015. júl. 11. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a barátnőd előtt hibáztathatod teljes mértékben a barátaidat, saját magadban viszont tisztáznod kell, hogy ez ugyanannyi a te hibád is. Szerintem csak úgy mászol ki belőle, ha megszakítod a kapcsolatot ezekkel a "barátokkal" és nem is iszol másokkal sem. Később ha ez lecsengett más társasággal 1-2 sört megihatsz, de ilyen féktelen bulizás akkor sem férhet bele, ha épp nem történik semmi. Ha az alkoholra fogod, akkor el kell fogadnod, hogy nem ihatsz, mert nem tudod megállni, hogy ilyeneket csinálj részegen, akkor meg kell állnod, hogy nem leszel részeg.
2015. júl. 11. 01:11
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

nem értem… nekem a legnagyobb piásan sem jut eszemben szexelni mással..

nem mentség

ha kiderül esélyes, hog kidob

2015. júl. 11. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Ne légy ilyen gyerekes kérdező!

Te voltál a ludas nem a barátok. Milyen barát az ilyen? Másra próbálod hárítani a felelősséget, az én baráti körömben 2 percig sem tűrnénk meg téged!

2015. júl. 11. 08:33
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Ha megcsaltad akkor hagyd el, gondolj bele a helyébe.

Szerinted azt érdemli hogy egy ilyen emberrel járjon mint te (bocsi)?

Had találjon olyat amilyet érdemel.

Életed végéig élhetsz lelki furdalással, vele már teljesen jó párkapcsolatban nem leszel, ha megtudja akkor ő is dettó rosszul lesz, ez örök tüske.

Nincs bocsánat az ilyesmire, mindenki keressen olyan párt akit érdemel.

Vannak ribik akik érdemlik hogy megcsald őket, járjál olyannal, használd ki ahogy tudod mert ezt érdemlik, tudom amiket írogatok felfoghatatlan, de ha hiszel a korrektségben mint én akkor értened kell.

Aki eléggé szeret az nem aláz porig, ráadásul magát is alázza a hűtlen, gyenge jellemű, kis lelkiismeretű éretlen személyek lépnek félre (kivéve ha jogos pl bosszú megcsalás).

Nem kell utálnod magad, senki se tökéletes, csak ne bánts másokat, ha lesz másik barátnőd azt is meg fogod így alázni, inkább járj olyannal aki veled van egy szinten.

Sajna én olyat nem találok, pl egyik csaj átfedéssel ment át a jelenlegi kapcsolatába, még az előzővel nem szakított azonnal, vissza járt kefélni, ez undorító, nekem full normális nő jöhet csak szóba, mert tudom magamról hogy ha meg bírom adni a teljes korrektséget akkor azt kőkeményen el is várom, ha engem csalnának így meg ahogy te akkor mondanám hogy húzzon a pics..

Felelőtlenség volt annyira leinnod magad hogy ha rád akarna mászni egy nő te kiszolgáltatott vagy, nem tudsz védekezni.

Talán csak az érdekel hogy hogy úszd meg, ne derüljön ki, de egy kapcsolat nem csak rólad szól, gondolj az ő érdekeire is.

2015. júl. 11. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Ma elmondtam neki és nagyon pipa volt,fel is pofozott majdnem,de utána lecsillapodott és megértette hogy be vlta rúgva...és még nem is biztos hogy "tényleg" megcsaltam -e mert a csaj az elég ittasnak tűnt ...egy borosüveg volt az ágyban,nm tudom,de tudom,én vagyok a hibás,többet nem lesz ilyen bulizgatás,és máskor nem hagyom magam,szeretem őt és nem akarom ehagyni...remélem hogy csak megszivattak,ahogy egy válaszolo mondta,nagyon örülnék neki ha ez nem történt volna meg,de a csajt nem nagyon tudom megkérdezni...
2015. júl. 11. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
38 éves vagy eppen ideje hogy visszavonulj ès a helyi plébániába bevonulj ès felvedd a reverendát ès papi hivatásként vezekelj ès Isten igéit hirdessed a megtévedt lelkeknek. Ez lehet a kiùt hogy tisztára Mossad a bemocskolt lelkiismeretedet. Okulva a hibábol amit elkovettél.
2015. júl. 14. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!