Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet. A barátnőm haverja bekavart. Mit tegyek?
Óda állsz elé bátran és a megmondod neki:
Éva bocsi, de Viktort szeretem és ő csokizni is enged, mész a levesbe!
Ismerd be magadnak egy köcsög vagy :)
Tagadd le.
Bizonyítéka úgy sincs a csávónak.
Ha szól barátnődnek, vagy szétkürtöli, mondd azt mindenkinek hogy bepróbálkozott, elutasítottad, és ezzel akár bosszút állni.
Jó kis sztori nem mondom.
Szerintem felesleges görcsölni a dolgon. Megtörtént és ennyi. Kanos voltál a srácnak bejöttél szexelhetnékje volt és megtörtént a dolog, amivel semmi baj nincs. Lépj túl a dolgon és éld az életet, ennyi.
(Számodra) sajnos fel kell hogy világosítsalak: akik komoly párkapcsolatban vannak, azok egyszer sem fekszenek le mással, hacsak nem egyeztek meg előtte, hogy ezt szabad. Vagy ezek szerint az is oké lenne, ha a lány hazajönne és közölné, hogy mondjuk rendezett egy jó kis gangbanget amíg távol volt, mert ő nem bír 3 hónapot farok nélkül, de azért minden oké és lávcsi? Ja, az már annyira nem lenne vicces gondolom.
És mi a garancia, hogy máskor nem történik meg? Mi van ha lesz egy másik fiú barátja, aki feljön hozzájuk? Ne adj isten egy lány barátja aki flörtöl vele? Ne adj isten a kérdező mégegyszer úgy dönt hogy jól bepiál? Az meg még undorítóbb, hogy nem csak a lányt csapja be, de még arra is bíztatják, hogy a meleg fiút állítsa be hazugnak, hogy ő jöjjön ki jobban a saját hibájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!