Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek tényleg megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg megcsaltam a barátnőmet? (kicsit hosszú lett, de hogy válaszolni tudjatok, ismernetek kell a történetet)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel interneten jöttünk össze mind a ketten szeretünk neten ismerkedni. Nincs nagy távolság köztünk légvonalban csak jó 20km. Én a Tisza egyik oldalán lakom, ő pedig a másikon, csak az a baj, hogy nincs kettőnk települése között híd, de van egy komp, amin sajna volánbusz nem megy át, ha busszal hídon át szeretnék menni, akkor majdnem 100km-es út várna rám. Így marad a bicikli, jó másfél órás út és ott is vagyok vele.

Mióta összejöttünk sok vitánk volt, de mindre nem térek ki csak a lényegesebbekre. Egyik alkalommal mikor náluk voltam csörgött a telefon, egy fiú hívta barátnőm, akit interneten ismert meg, de csak barátilag ismerkedtek, bár a fiú többet szeretett volna barátnőmtől. Első hívást követte a második, mindig jó hosszan beszélgettek. Egyszer barátnőm ki is ment a szobából mikor hívta őt a pasas, merthogy nem akart engem zavarni, én meg míg telefonáltak, összepakoltam cuccom, és eldöntöttem hazamegyek, mértem a hívás idejét és több mint félórás volt, untam, hogy míg én ott vagyok náluk mással foglalkozik, mikor csak hetente találkozunk hétvégente (hétköznap neki suli, nekem munka). Végül nem lett szakítás kibékültünk, később már nem vette fel a telefont, amikor náluk voltam. Még találkoztak is egyszer, barátnőm leutazott a fiú miatt majd 200km-t, fiú nyomult is nála, de tudtommal nem történt semmi, amit el is hiszek, mert barátnőm anyját is elvitte a találkára. Egyszer mikor mentem hétvégére hozzájuk nagy meglepetés fogadott. Az a fiú, aki állandóan hívogatta a barátnőmet, ott volt náluk mint vendég, már napok óta ott volt a tudtom nélkül. Egy szobában is aludtak, ágyuk szinte összeért. Semmit se tudtam, egyből kiakadtam, mondtam barátnőmnek soha többé nem megyek hozzájuk. Bár egy éjszakát ott aludtam én is, de másnap reggel indultam haza. Utálatot éreztem barátnőm felé, nem értettem, hogy tehette ezt velem. Ő mondta nem történt semmi, de tudtam a fiú kapcsolatot akar tőle. Eljött a hétfő mentem munkába. Munkahelyen egyik kolléganőmmel kettesben beszélgettünk mondtam neki, hogy szakítottam barátnőmmel, és beszélgetés közben többször is megfogta egy pillanatra a kezem, én zavarba jöttem, de jó érzés volt. Majd még aznap az irodámba is bejött ott is kettesben voltunk, és kis beszélgetés után bevallotta vonzalmát felém, és csókolóztunk. Nem volt jó a csók, a lány dohányzott nem ízlett a szája íze. Másnap folytatódott a dolog ahol tegnap abbahagytuk, de ekkor már rászokott a rágóra. Tudtam, hogy kapcsolatot akar tőlem, de én nem akartam. Nem voltam belé szerelmes, nem tudtam volna elképzelni vele közös jövőt, de mégis jól esett, hogy kedvel engem. Elkezdett hiányozni barátnőm, így beszéltem vele interneten, megbeszéltük hétvégén találkozunk, és megpróbáljuk megoldani a dolgokat. Következő reggel munkában szóltam kolléganőmnek, hogy mi történt, mondtam megyek barátnőmhöz, és meglátjuk mi lesz. Ezután nem volt csók többé, még beszélni se nagyon beszéltünk, izgatottan vártuk a hétvégét. Amikor eljött a hétvége kibékültem barátnőmmel, elmondtam, hogy csókolóztam egy lánnyal. Akarta tudni a nevét is, én elmondtam. Na ekkor jött a pokol. Ugyan kibékültünk, de úgy érezte megcsaltam őt. Szidott engem állandóan, célozgatott, hogy megcsaltam őt, olyan vagyok mint minden pasi. Elújságolta barátainak, volt mostohaapjának, mindenki előtt szidott engem. Barátai azt mondták neki, ha egyszer megtettem többször is megfogom. Még a fülem hallatára is szidott, néha csak utalgatott. Amikor mentem legközelebb munkába kolléganőm egyből jött kérdezni mi volt a hétvégén, gondolom várta, hogy folytathassuk, de mondtam neki, hogy kibékültünk, bevallottam a csókot, stb. Ekkor otthagyott és került engem. Barátnőm találkozni akart azzal a lánnyal akivel csókolóztam, persze ő nem ment bele, de én se akartam szembesítést. Erre ráírt facebookon barátnőm a kollégámra, íme a levél eleje: „Na szevasz te fehér májú szűzkúrva! Nyilván még csak apád fasza járt benned, de attól még úgy viselkedtél mit egy tetű lotyó!” Persze a levél sokkal hosszabb, de most nem lényeges. Szégyellem magam kolléganőm előtt, már szóba se áll velem, és teljesen meg is értettem... Mára eltelt több hónap, még mindig együtt vagyok barátnőmmel, de még most is rendszeresen felhozza, hogy megcsaltam őt, semmi nem változott.

Szerintetek tényleg megtettem????

2012. nov. 30. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A "barátnőd" egy r*banc, maradjunk ennyiben.

Jobban tennéd ha ott hagynád a bús p.csába.

De azért neked se kellett volna rögtön másnap mással csókolózni.

2012. nov. 30. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem. De gondolkodjál már el ezen az egészen. Az még belefér, hogy neten haverkodik. De egy pasi miatt utazgat 200 km-t? Aztán még oda is viszi a pasit?

És még te vagy a f.sz, amiért a szakítás alatt máshoz mész?

Na meg ez a levél...egy nő hogy írhat ilyet? Hát elhányom magam.

2012. nov. 30. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
semmi oka kiakadni, én rég otthagytam volna a helyedben ez egy éretlen ostoba liba
2012. nov. 30. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
A barátnőd nagyon mocskos szájú, nagyon szánalom... Hogyan tudtál ilyennel összeállni? Itt neked lenne miért háborognod, nem neki. Ő aludt egy másikkal pasival egy szobába úgy, hogy neked nem is mondta, pedig akkor jártatok! Szerintem simán meg is csalt. Hagyd ott a fenébe, ennél találsz sokkal jobbat! Ne legyél már ilyen papucs.
2012. nov. 30. 22:29
 5/7 gr. Shadow ***** válasza:

Te tudod mi a jó neked, de azért van néhány tény:

1. A barátnőd 99% hogy megcsalt. De nem csak egy csókkal!

2. A barátnőd sem nem szeret, se nem tisztel.

3. A családja is sz@rik rád!

4. A barátnőd egy mocskos szájú primitív ösztönlény!

Nem kérdezted, de szerintem hagyd ott és próbálkozz mással, pl. a koleganőddel......

2012. dec. 1. 12:03
 6/7 betty0105 válasza:
Mar bocsi de no letemre azt kell mondjam,hogy a baratnodet hagyjd a fenebe,mert tuti hogy csak azert veri rad a balhet,mert vaj van a fule mogott,szakitasban voltatok,te nem csaltad meg,de az az en ertekrendembe se fer bele,hogy o meg mindenfele pasikat szallasol el maganal a megkerdezesed nelkul.Szerintem keress mast,talalsz nala ezerszer kulonbet!A szuleinek meg megmondhatnad hogy jol mossak ki szappannal a szajat!!!
2012. dec. 15. 23:03
 7/7 anonim válasza:
Hát én sok ilyet ismerek, (tisztelet a kivételnek!) hogy megcsal, te meg "úgymond kisebb megcsalást hajtasz végre" akkor még te vagy a fa.....szállító kamion. Ilyenkor nem tudni mi baja, egyszerűen menj el haverjaiddal sörözni.
2015. máj. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!