Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Tudom hogy számtalan, hasonló kérdést tettek már itt föl de szeretném értelmes emberek véleményt meghallgatni.
Leszögezném nem rinyálni akarok!
Jelenleg 20 éves vagyok. 15 évesen volt 1 nagy szerelmem de visszautasított. Majd teljesen elhagytam magam ennek az lett a következménye hogy nagyon meghíztam 17 évesen elhatároztam hogy lefogyok le is ment 30kg. Azóta nagyon figyelek a külsőmre. De valahogy nem sikerül a lányok meghódítása. Szüleimtől elköltöztem dolgozom és mellette tanulok, pénzem ha nem is dúskálok benne, de megvan az amire szükségem van. Nem félek odamenni a lányokhoz de valahogy nem sikerül randevúig eljutni. Szeretnék tanácsot kérni. Vajon miben kéne változnom?
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm a válaszod.
Nem hinném mert mint írtam nem csak támasztom az asztalt(pultot) és várom hogy a kiszemelt lány odajöjön hozzám. De ha legaláb el tudunk kezdeni beszélgetni akkor is a vége az hogy nem találkozna velem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!