Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek volt már hosszú párkapcsolata! Hogyan viszonyultatok a szexhez szakítás után?
Sokszor hallani, hogy pasik könnyen különválasztják a szexet és a szerelmet. Egy, esetleg több évig tartó párkapcsolat után mennyi idő kell amikor már nem jut eszetekbe a volt barátnőtök ilyen téren? Sokáig hiányzik vagy könnyen túl tudtok lépni szex terén?
Normális válaszokat lécci.
Nekem most lett vége 3 éves kapcsolatomnak. Szemembe hazudott, hülyére vett, lehet megcsalt. Egy fél évig még biztos lesz hogy valamikor eszembe fog jutni, de csak azért mert ekkora r*hadék volt. Szex, na igen az már kéne:D
22/F
Értem, de pl. belemennél most egy kapcsolatba, ha látnál esélyt rá, hogy jól fog működni, szimpi a csaj stb. Tegyük fel, hogy igen, akkor ha vele szexre kerülne a sor nem jutna eszedbe volt barátnőd?
Egyébként sajnálom, ami történt.
Bocs, én lány vagyok, de valamennyire tudok válaszolni.
Exemmel elég érdekesen mentünk szét több év után, félreértések sorozata volt... Pár hétig próbáltam a lelkére hatni, hogy ne dobjuk félre, küzdjünk, szeretem stb blabla...
Nem igazán érdekelte, mert egy fullos cica bekerült a képbe, és fontosabbnak látta randira hívni őt, mint bármit is tenni értünk. A f.sz nagy úr...
Majd beledöglöttem, de elfogadtam, és békén hagytam, nem beszéltem vele, nem gondoltam rá, nem kerestem sehol. Rá nem sokkal meg felkeresett, hogy hát igazából hülye volt, mert a csaj nem váltotta be a reményeit, sőt semmit se élvez azóta, mert soha nem volt ilyen jó a szex, mint velem, és most már úgy beszélhetnénk, meg ilyesmi...
Hát mondtam, hogy b.zdmeg, nem leszek a "szamarad".
Elképzelhető, hogy akár pár nap leforgása alatt mennek és megb.sznak akárki mást. De később megbánják - ha volt mit megbánni. Ezt nekem is mondták, én se hittem senkinek, azt gondoltam, hogy megy, éli világát, én meg csendes magányomban belehalok a fájdalomba, miközben ő élvezi az életet... Sosem hittem volna, hogy még ő jön vissza térden csúszva, meg minden, hogy sajnálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!