Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a barátnő dob mert szerintem jobban állna neki a hosszú haj?
nem értem ki pontozza le azt, aki annyit szólt hozzá:
"ürügy"...
Könyörgöm, persze, hogy ürügy, mit gondolsz, ettől elküldene, ha szeretne??? Öcsém....komoly vagy te is...
5. nem igazán mondtam sosem h jobban tetszene hosszú hajjal, már majdnem egy éve együtt voltunk, abból alakult ki a beszélgetés h elég sokat vágatott a hajából, pedig tudta h jobban kedvelem a hosszú hajat, nem tudtam titkolni hogy mielőtt fodrászhoz ment jobban tetszett a haja, és látta is az arcomon a csalódottságot, később ebből a beszélgetésből mondtam el h a hosszú haj jobban tetszik, onnan vita alakult ki ezen, amin mindig oda jutunk h ő nem hosszú hajjal akar tetszeni, h nem csak rövid hajjal IS tetszeni akar, hanem úgy akar a legjobban tetszeni ahogy van ..
idézek tőle egy keveset
"nekem ez így nem elég
h így is tetszek
de úgy jobban
én úgy akarok a legjobban tetszeni, ahogy vagyok
én elfogadtam, h úgy jobban tetszenék
fogadd el te is, h nekem akkor ez így nem elég"
ne haragudj, de ez csak hiszti.mikor szakítottatok, lehet ezt még átgondolja és rájön hogy hülyeség volt.
vagy tényleg csak ürügy volt a szakításra!
Egy hisztis sárkány :S Már tervezte a szakítást. Egyébként meg "ő nem tökéletes számomra, és neki olyan férfi kell aki számára tökéletes lehet, és neki soha nem lesz hosszú haja"-> tehát te sem vagy számára "tökéletes".
Az egész csak hiszti. Majd összejön valakivel, aki sz*rba sem veszi majd és megtudja milyen, mikor valaki nem tökéletes számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!