Barátnő az ilyen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szóval, a barátnőm az elmúlt 2 évben olyan életet élt, amit az emberek igen csak megszólnak.
Szóval, ez közös ismerősünk most folyamatosan erről a lányról beszél. A barátnőm meg azt hiszi, hogy én szállítom neki az információkat. Persze fel akarja jelenteni ezt a közös ismerősünket, meg engem is, mert hogy az ő életéről ne pofázzon senki. (Nevetségesen hangzik, de tényleg így van).
Eléggé szarul esett, hiszen ő az aki részegen fűnek-fának elmondta a magánéletét, most meg csodálkozik rajta, hogy mindenki róla beszél.
Én voltam az aki a 2év alatt végig mellette volt. Persze ezt elfelejtette, és csak rosszat feltételezi rólam. :S
Feljelenteni? És mégis kinél, mivel? :D
Mennyi idős a kedves barátnőd?
23 éves
Hát ez az, hogy kinél, hogyan.. és hogy bizonyítja be? :D
Az a véleményem, hogyha valaki olyanokat csinál amit ő, megérdemli hogy az emberek róla beszéljenek.
Hiába a barátnőm, mellesleg egyetemre jár, tehát nem egy buta roma lány, ez a véleményem.
Igazából úgy döntöttem nem is nagyon akarom vele tartani a kapcsolatot.
Pláne hogy megvádolt, hogy kifecsegem a titkait.
Ha ő elmondja részegen 10 embernek, és az terjed, miért hiszi hogy én mondtam el bármit is?
Hát az az igazság, hogyha megvádolt téged, hogy te vagy a hunyó az ügyben, akkor többet úgysem fog már megbízni benned.
Egy kicsit lazíts a kapcsolatotokon, hátha rájön az igazságra.
A feljelentésnek meg tudod, te is, hogy semmi alapja. Szerintem ő is tudja, csak a harag mondatta vele.
Az utóbbi időben nem nagyon keresett, mindig én kerestem, hogy mi újság vele stb.
És a héten beszéltem vele, megkérdeztem hogy van, ráér-e találkozni. Erre megvádolt, hogy biztosan én szállítom a "pletykákat" róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!