Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
tehát az a helyzet,hogy vasárnap óta járok egy lánnyal. hétfőn ölelés volt,kedden puszi,gondoltam lépcsőzetesen haladunk ezért mondom szerdán csók. hát nem... a második puszit amit én adtam volna az szájra ment volna de hát lecsúszott mert a csaj puszira készült. ma egy barátnőjétől megtudtam,hogy azért nem csókolóztunk még mert túl sokan vannak körülöttünk. aztán én megkérdeztem őt akkor azt mondta,hogy nem tudja miért nem... :D , esetleg tényleg ez lehet a baja(kérdőjel) mert mondjuk ma tényleg nagyon sokan voltunk, de tegnap még a barátnője is elfordult... mást meg nem igaz nem tud lesz@arni :D, szerintetek akkor mit kéne csinálni(kérdőjel), (a kérdőjeleket nem engedi a rendszer a kifejtésnél) humorheroldok hagyjanak.köszönöm 15f

2012. nov. 29. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

esetleg vidd el randizni, ne a társaság közepén akard megdugni...

nekem van barátnőm, és egy év után sem csókolózunk társaságban.. azt majd akkor, ha kettesben vagyunk..

2012. nov. 29. 21:19
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. ment a pacsi
2012. nov. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!