Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, tudnia kell róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, tudnia kell róla?

Figyelt kérdés

2 pasival testileg, többel pedig szóban is megcsaltam a párom, akit ki akarok dobni a közeljövőben. Tudnia kell róla, hogy megcsaltam? Nem is érzem magam vele kapcsolatban, olyan mintha együtt sem lennék. Egyszerűen pocsék az egész.

20/L

2016. márc. 9. 17:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha úgyis szakítasz vele, akkor szerintem nem muszáj még ezzel is belé rúgnod. De ne húzd sokáig azt a szakítást.
2016. márc. 9. 17:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Már eddig szakítanod kellett volna vele, nem pedig jobbra-balra megcsalni, hisz ha pocsék a kapcsolat, akkor mi értelme?
2016. márc. 9. 18:00
 3/19 anonim ***** válasza:
5%

Mielőtt megnyitottam a kérdést, tudtam, hogy nő írta. Vagy azért lehet mert látnok vagyok, vagy mert "általánosítok" ugyebár...

Hmhm. Vajon melyik ?

2016. márc. 9. 18:00
 4/19 ~OnLány~ ***** válasza:
90%

Talán azért érezted azt 3.,mert ha a nő ilyet tesz,akkor van lelkiismerete és elmondaná a barátjának.

Viszont a férfiak többsége! magukban tartja és folytatja tovább.

2016. márc. 9. 18:09
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha belé akarsz rúgni egyet, akkor mindenképpen, ha nem ártott Neked, akkor csak szimplán elköszönnék.

38F

2016. márc. 9. 18:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Előtt kellett volna szakítani, aztán kúrogatni jobbra- balra, mert így elég gerinctelen, amit csináltál.
2016. márc. 9. 18:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

3. nem kell általánosítani, nem minden nő ilyen. Ahogy nem minden férfi csalja a barátnőjét, párját.

Szóval ez is olyan mint a rasszista megnyilvánulások.

Vannak kivételek.

Kérdező!

Megcsaltad, nem szakítottál. Mindegy is. Szakíts, de nem muszáj most már bevallanod, ez még csak nagyobb fájdalmat okozna neki. Vidd magaddal a sírba a titkot, ha addig nem vallottad be míg együtt voltatok, most már hogy szakítasz, felesleges.

2016. márc. 9. 18:17
 8/19 anonim ***** válasza:

kettővel csak tesileg, többel pedig még szóban is?

az igen. azt hittem, fordítva van a szintezés.

2016. márc. 9. 18:22
 9/19 anonim ***** válasza:
8%

#4 Igen, igazad van. Az sokkal jobb, hogy kiírja ide /sarcasm.

#7 Ezek szerint akkor látnok vagyok?

2016. márc. 9. 18:26
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha pocsék az egész, akkor minek vagy vele?

céda

2016. márc. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!