Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, tudnia kell róla?
2 pasival testileg, többel pedig szóban is megcsaltam a párom, akit ki akarok dobni a közeljövőben. Tudnia kell róla, hogy megcsaltam? Nem is érzem magam vele kapcsolatban, olyan mintha együtt sem lennék. Egyszerűen pocsék az egész.
20/L
Mielőtt megnyitottam a kérdést, tudtam, hogy nő írta. Vagy azért lehet mert látnok vagyok, vagy mert "általánosítok" ugyebár...
Hmhm. Vajon melyik ?
Talán azért érezted azt 3.,mert ha a nő ilyet tesz,akkor van lelkiismerete és elmondaná a barátjának.
Viszont a férfiak többsége! magukban tartja és folytatja tovább.
Ha belé akarsz rúgni egyet, akkor mindenképpen, ha nem ártott Neked, akkor csak szimplán elköszönnék.
38F
3. nem kell általánosítani, nem minden nő ilyen. Ahogy nem minden férfi csalja a barátnőjét, párját.
Szóval ez is olyan mint a rasszista megnyilvánulások.
Vannak kivételek.
Kérdező!
Megcsaltad, nem szakítottál. Mindegy is. Szakíts, de nem muszáj most már bevallanod, ez még csak nagyobb fájdalmat okozna neki. Vidd magaddal a sírba a titkot, ha addig nem vallottad be míg együtt voltatok, most már hogy szakítasz, felesleges.
kettővel csak tesileg, többel pedig még szóban is?
az igen. azt hittem, fordítva van a szintezés.
#4 Igen, igazad van. Az sokkal jobb, hogy kiírja ide /sarcasm.
#7 Ezek szerint akkor látnok vagyok?
Ha pocsék az egész, akkor minek vagy vele?
céda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!