Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, tudnia kell róla?
2 pasival testileg, többel pedig szóban is megcsaltam a párom, akit ki akarok dobni a közeljövőben. Tudnia kell róla, hogy megcsaltam? Nem is érzem magam vele kapcsolatban, olyan mintha együtt sem lennék. Egyszerűen pocsék az egész.
20/L
Ha eddig nem mondtad el, akkor most már felesleges.
"szóban is megcsaltam"
Ezt hogyan kell? :)
9. Nem a kiírásról beszélek.
Hanem te voltál az,aki azonnal általánosítottál,mert ugye ki,ha nem egy nő tenne fel ilyen kérdést?!
Az a lényeg,amit írtam is.Azt sem mondom,hogy szentek vagyunk,mi is csinálunk olyanokat,amiket nem kellene.Csak azt mondtam,hogy talán a nőknek ilyen téren nagyobb a lelkiismeretérzete.
#12 A mije ?? :D Lelkiismeret... neeeee ez fájt.
Olvasd már el ezt a kérdést még egyszer, aztán gondold át a lelkiismeret fogalmát.
Ne "általánosísak"... pedig most is bejött. Ahányszor ilyen kérdést lát itt az ember, mindig kiderül, hogy egy elégedetlen, arrogáns nő van mögötte...
14.
Ne általánosíts! Anyukád is nő! Akkor róla is az a véleményed?
Annyiban értsétek meg a kérdezőt, hogy egyszerűen van az az ember, aki
1. Nagyra becsüli a hűséget, őszinteséget, megbízhatóságot. Maga is gyakorolja és elvárja. Legutolsó sz*r pillanatig benne marad és előbb vet véget a kapcsolatának, majd 1 hónapig akár nem randizik senkivel, magabiztos egyedül, gyógyul és majd utána talál valakit.
2. Aki nem hűséges egyszerűen és önbizalom hiányos, az ilyen ember ...főleg nőknek könnyű, mert a nőknek mindig csapja 10 pasi a szelet, ha kapcsolatban vannak akkor is...tehát az ilyen ember, egyszerűen előbb választ a 10 pasi közül egyet, aki ért a nőkhöz. Mééég ha nem is fekszik le vele, chatel vele a hátad mögött, találkozik vele, max csók...de mikor már biztosra megy h lehetne -e vele valami, csak akkor dob ki téged. Mert annyira alacsony az önértékelése valamilyen az életében rá hatást gyakorló tényezők végett, hogy rohan máshoz rögtön. (Ezek a kapcsolatok általában 2-3 hétig tartanak).
Mindenki keressen a saját értékrendéhez való embert, ilyen rém egyszerű, nem kell utálni és elítélni a másikat. Sose tudod mi lehet a háttérben...rossz család minta vagy bármi.
Szóval, a kérdezőnek. Nem kell tudnia, megbántanád, gondolom ha pocsék a kapcsolatotok, fingja sincs a nőkről és csak kur*vának titulálná az összes nőt egy ilyen tapasztalat után. Lökd a szokásos, nem a te hibád, az enyém, jobbat érdemelsz, több teret szeretnél blabla. Tudod te ;)
Természetesen, a házasságok több mint 60%-a válással végződik, mert a legtöbb ember beéri azzal ami van. A szomorúság, hogy egyébként meg hány boldog házas párt is látsz az utcán? De úgy igazán boldogat a maradék 40%-ból?
És ezekben a házasságokban a gyerekek milyen mintát látnak? Olyat ahol anyu csalja aput pl, vagy apu veri anyut...de ezek csak drasztikusak, esetleg olyat h anyu hisztis pics*a és apunak kell békülni, még ha nem is az ő hibája. Kislány meg tanulja a passzív agressziót, azt látva hogy jaaa majd a férfi megold mindent, ha nem szólok hozzá 10 napig.
Igen, engem meg egyedülálló anya nevelt. Akkora puncinak lettem nevelve, hogy az első barátnőim hagytam magamon át gyalogolni, sose mertem határozottan kiállni az elveim mellett náluk. Mert ugye egy nő volt a főnököm egész életemben, akinek a szava szent volt. Nagyon jó édesanyám, ne értsd félre de...nem egészséges ha csak nő nevel egy férfit.
És igen...a második kapcsolatom után, fogtam és kerestem egy rohadt könyvet, mert már zavart hogy nem értem magam és a nőket. Igen, valaki próbál fejlődni...valaki nem. Mindenkinek kellő idő kell és kellő mennyiségű pofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!