Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasim, pedig szerelmes vagyok. Mindenkepp tudnia kell rola?
Nem kioktatast szeretnek h r..anc stb.
Fel eve vagyok egyutt baratommal,szeretem,o is borzaszto szerelmes belem,csak jot es szeretetet kapok tole.
Tudom h soha az eletben senki nem szeretne mar igy es ense mast.
Viszont 20.an mentem bulizni..Volt ott egy pasi akivel 2eve kavartam egy ideig. Lekezelo velem,megis orult vonzo egy pasi....
Es hat megtortent.
Tudom h baratomnak nagyon fajna,de buntudatom van.
Soha tobbet nem csalnam meg.
Muszaj volt ide kiirnom senki nemtud rola.
Tenyleg egyszeri alkalom..ti elmondanatok? 100% h kidobna es akkor en szinte egyedul maradnek:(
18L
Miért maradnál egyedül? Ott van az a pasi, akivel megcsaltad.
Én nem mondanám el, mert nem bántanám meg azzal a helyedben, hogy milyen ócska ribi vagy, de mindenképp engedd el, hogy keressen egy jobb lányt nálad.
Te pedig tanulj az esetből.
Pasi vagyok és megvan a véleményem rólad de igyekszem félretenni. Ne mondd el neki. Ne rakd rá a terhet, maradjon a tiéd. De akkor később se derüljön ki!
Viszont egy valamit tudj...a kapcsolatotok már sosem lesz ugyanolyan, sosem lesz tökéletes.
Egyszeri alkalom, a következő 20-áig. :-)
Te fordított esetben mit szólnál? Önző vagy, joga van tudni, joga lenne eldönteni, hogy veled marad-e ezek után.
Nem "r..anc stb" vagy te, hanem éretlen.
1 de egyedul maradnek,annak a pasinak csak arra kellettem.
Es eroszakos is volt,eloszor elakartam jonni megszoritotta a csuklom es visszahuzott meg loktem el a kezet de tapizott.es csak megtortent
Nemvolt egyikunkse reszeg..
Nem szereted. :) Egy dugás nem 1-2 perc. Bőven leállhattál volna, ha lenne benned értékelni való...
19F (Dobnálak.)
"1 de egyedul maradnek,annak a pasinak csak arra kellettem.
Es eroszakos is volt,eloszor elakartam jonni megszoritotta a csuklom es visszahuzott meg loktem el a kezet de tapizott.es csak megtortent
Nemvolt egyikunkse reszeg.."
Most már előadod, hogy te nem is akartad, ugye? Ha tényleg nem akartad volna, akkor egy tökönrúgással elintézhetted volna.
Majd lesz más az életedben később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!