Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a pasim, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasim, pedig szerelmes vagyok. Mindenkepp tudnia kell rola?

Figyelt kérdés

Nem kioktatast szeretnek h r..anc stb.

Fel eve vagyok egyutt baratommal,szeretem,o is borzaszto szerelmes belem,csak jot es szeretetet kapok tole.

Tudom h soha az eletben senki nem szeretne mar igy es ense mast.

Viszont 20.an mentem bulizni..Volt ott egy pasi akivel 2eve kavartam egy ideig. Lekezelo velem,megis orult vonzo egy pasi....

Es hat megtortent.

Tudom h baratomnak nagyon fajna,de buntudatom van.

Soha tobbet nem csalnam meg.

Muszaj volt ide kiirnom senki nemtud rola.

Tenyleg egyszeri alkalom..ti elmondanatok? 100% h kidobna es akkor en szinte egyedul maradnek:(

18L

2014. aug. 22. 14:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%
20-as. Mivel megtörtént a "baj" így egyik oldalnak sem jó. De ha már megtörtént, ezért kellene vállalnia a következményét. És mivel ő csalta meg a párját, neki kell érezni a súlyát a tetteinek. Persze, hogy nem lesz jó a barátjának, de legalább kiderül, az igazság. Ami pedig fáj!
2014. aug. 22. 14:53
 22/32 A kérdező kommentje:

Mert amikor vele vagyok nekem megszunik a vilag amikor o megolel annal jobb erzes nincs.

Viszont megtettem ugyhogy ensem ertem mar magam.

Mostis epp beszelunk facebookon.keptelen vagyok elmondani.

Jovoheten talalkozunk csak.

2014. aug. 22. 14:53
 23/32 anonim ***** válasza:
Nincs benned tartás, és nem tudod értékelni a jót.
2014. aug. 22. 15:01
 24/32 anonim ***** válasza:
10%

"Mert amikor vele vagyok nekem megszunik a vilag amikor o megolel annal jobb erzes nincs."

Háááhhh! Ezek a női p#csogások! Ne hazudozzál már! Nem csak neki, hanem nekünk is játszod a fejed?! :)

2014. aug. 22. 15:02
 25/32 anonim ***** válasza:
94%

A felnőttéválás egyik szükséges lépése a felelősségvállalás. Legyen gerinced és mond el a barátodnak.

Ne hazudj neki, ne foszd meg a jogaitól és attól, hogy a saját élete felől ő dönthessen. Ne rontsd el az életét.

2014. aug. 22. 15:03
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp mondd el neki, hogy minél könnyedébben túl tudja tenni magát azon, hogy egy r#banc vagy! :)
2014. aug. 22. 15:19
 27/32 anonim ***** válasza:
61%
Akit szeretek azt nem csalom meg...bármilyen jó is a pasi...meg ha szeretem az illetőt, akkor nem neki kéne a legjobb pasinak lenni számomra? Felszínes vagy...
2014. aug. 22. 20:42
 28/32 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Inkább az igazság fájjon, mint hogy a hazugság vígasztaljon.
2015. aug. 5. 13:16
 29/32 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2015. okt. 25. 19:01
 30/32 anonim ***** válasza:
62%

Na figyelj csak aranyom! ;)

Szerintem tedd össze a kezed hogy nem fog pofán vágni ezért!

Rólad meg annyit hogy ha egyszer már megtetted, többször is megfogod tenni.

Ti nők nagy része ilyenek vagytok.

2016. febr. 15. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!