Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom (fiú én lány) és nagyon szeretem mint barátot de bevallotta hogy szerelmes belém és most megharagudott mit csináljak (bővebben)?
szóval bevallotta nekem én szoktam ölelgetni meg puszilgatni meg ilyenek és kérdezte hogy ha nem jön be nekem akkor miért csináltam és megmondtam neki hogy azt hittem meleg csak nem meri nekem bevallani kedves aranyos fiú meg néha olyan kis érzékeny pl romantikus filmet nézett velem abban meghaltak és azon is elérzékenyült de most meg haragszik rám és nem áll velem szóba :SSS ennyire rosszul esett hogy melegnek néztem? :( nem akarom elveszíteni mert nagyon jó barátom
adnátok tanácsot
Ez durva, nem lennék a csávó helyében az biztos. Szerintem jogosan akadt ki, én is így éreznék.
Miért gondoltad, hogy meleg?
Kérj tőle bocsánatot. Esetleg ha annyira szeret és ilyen jó a véleményed róla, nem jöhet szóba egy randi esetleg és majd eldöntöd, hogy mit is szeretnél tőle.
18/L
Kérj bocsánatot! Hány éves vagy te?
Ha nem bunkó, és vannak érzelmei, akkor meleg? Jaj, de sokan fognak akkor engem melegnek nézni. :/
Imádom a romantikus filmeket! :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!