A párom 18 év után megcsalt, azt hiszem szerelmes is. Régebben én is megcsaltam, most akkor nekem is tűrnöm kell?
Szerintem ezt a kérdést mát kiveséztük egy páran párszor!Mégis milyen új dolgokat vársz?
Kezd unalmassá válni.
Lehet, hogy a párod is ezt látja benned, -az egyhangúságot- azért dobbant?
hát ez van bizalmat megszerezni 1000x nehezebb, mint elveszteni...
ha nem tudsz hova menni, akkor egyértelmű, hogy maradni kell...[sajnos ez van].
a válás a gyerekekre se lenne túl jó hatással, bár az se lesz, ha két olyan szülő mint ti együtt maradtok[veszekedések, feszültségek stb, gyerek előtt nehéz leplezni].
összességében szerintem összeilletek. ha egyszer megteszed, akkor mi az esély, hogy később nem teszed meg újra...[tudod a bizalmat könnyű elveszteni] csal meg te is még1szer, nem kell tudni...
Miért lenne undorító?Azért mert valami újra vágyott 18 év után?Gondolom otthon már unalmas volt neki,ő is ember és megérdemli h boldog legyen.
a másik meg az hogy ott kellett volna abbahagynotok hogy te megcsaltak,meg ráadásul többször.már akkor el lett cseszve.,
ha teheted szedd össze magad anyagilag és költözz a gyerekekkel,vagy viseld el a kalandozásait,most azt mondja hogy többé nem teszi,persze,aztan lehet fél év után megint kell neki vmi új.
Allj a labadra es merlegelj!
Oke megcsaltad, es miert, mi volt az oka?
A Ti kapcsolatotok nem most romlott el, hanem akkor, amikor Te eloszor felreleptel, mivel nem csalok meg a paromat, Akit szeretek, es a gyermekeim Edesapja. Egy hazassagban nagyon fontos az oszinte-tiszta szeretet es
a bizalom.
Nalatok ez mar nem mukodik regebb ota, /felreleptel/.
Mit tegyel?
Megprobalom vegiggondolni az egyutt eltoltott idoszakor es eldonteni, hogy maradjak, vagy valtoztassak. En akarok valtoztatni, Nekem kell valtoztatni, mivel az En eletem, sorsom, es a gyermekeim Edesapja!
Ez a Te sorsod nem a gyerekeke, a gyermekeid nincsennek ott a "haloszobaban"! a Feladataid koze tartozik, hogy a gyermekeidnek nyugodt csaladi korulmenyeket es otthont teremtsel ahhoz, hogy folnojenek egeszsegesen lelkileg.
Ha a Ferjed szerelmes es menni akar, had menjen, egy ffi
nem kutya, hogy megkossek, van szabad akarata!
Vizsgald meg a lelkiismeretedet, de olyan nincs, hogy Te szereted a parodat oszinten, es nyugodtan es alazattal fogadtad azt, amikor megcsalt!
Nem lehet, hogy Benned van a hiba? Ha igen akkor valtozz meg, es ulj le megbeszelni ezt a paroddal, addig amig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!