Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam mit tegyek?
Hát 16 évesek vagyunk..imádom!
De egyszerre már unom hogy rosszul csinálja..és egy barátom segitett nekem,nagyon jó volt:)de megtuttad a pasim:( Nagyon utál..mit tegyek?! Szeretem őt,de semmit nem bántam meg! Illetve Értelmes válaszokat! Előre is köszönöm:)
Olyan unalmasak és szánalmasak ezek a "megcsaltam a párom mit tegyek" kérdések......azt csinálsz amit akarsz.
Ha arra volt eszed hogy megcsald, arra is legyen hogy megoldod.....csak ügyesen :)))
''1imádom''...
Ha imádnád nem csaltad volna meg te r*banc... -.-''
Szánalmas vagy tudod mit csinálj? szégyelld el magad és gondolkozz el azon mit jelent a szeretet
tudtam hogy ez lesz irva hogy kamuXDDD
nagyon nem az:3 de nem magyarázom.. Helyesirás? Oké,hát persze,ha nem lennék ideges akkor tudnék..de segitséget kértem..nem pedig oltogatást
De most komolyan mit tudsz tenni? Felejtsd el őt. Ha jót akarsz neki akkor ne akard hogy visszafogadjon egy k*rvát..
3#
Ha ennyi eszed van...a helyesírás egy dolog, de a fogalmazásod is megrekedt valahol általános alsó osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!