Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasim, pedig szerelmes vagyok. Mindenkepp tudnia kell rola?
Nem kioktatast szeretnek h r..anc stb.
Fel eve vagyok egyutt baratommal,szeretem,o is borzaszto szerelmes belem,csak jot es szeretetet kapok tole.
Tudom h soha az eletben senki nem szeretne mar igy es ense mast.
Viszont 20.an mentem bulizni..Volt ott egy pasi akivel 2eve kavartam egy ideig. Lekezelo velem,megis orult vonzo egy pasi....
Es hat megtortent.
Tudom h baratomnak nagyon fajna,de buntudatom van.
Soha tobbet nem csalnam meg.
Muszaj volt ide kiirnom senki nemtud rola.
Tenyleg egyszeri alkalom..ti elmondanatok? 100% h kidobna es akkor en szinte egyedul maradnek:(
18L
Én is megcsaltam a párom. Nem nagyon foglalkozik velem, igazából én mióta ismerem mondom neki, hogy ez nem kapcsolat, hetekig nem beszélünk, van hogy egyszerűen nem reagál nekem semmire, hiába keresném. Mikor találkozunk, van szex, meg ismerem a családját, imádom a családját, de nem tudtam azt tovább csinálni, hogy nem figyel rám, nem érdekli mi van velem. Azt mondja egyébként is, hogy nem érdekli mit csinálok. Soha nem kérdezte meg mióta ismer, hogy milyen napom volt, stb. Szerinte mégis együtt vagyunk. Megbeszélni nem lehetett vele, rengetegszer próbáltam. Közeli ismerősök tudják, meséltem nekik, valaki szerint szeret, csak nem vesz komolyan, valaki szerint nem szeret, csak szex kell neki. Nem tudom, mivel nem bírom vele ezt megbeszélni, nem válaszol nekem semmire. Tudom, minek vagyok vele? Hirtelen feltűnt egy olyan pasi az életemben, aki nagyon sokáig fűzött engem, nagyon oda is voltam érte, elkezdtünk beszélni, találkoztunk és hát ez lett.
De a "párommal" egy hete megint nem beszélünk. Én fogok neki írni, és személyesen elmondom neki, hogy ne folytassuk, nem ilyet érdemel mint én. Nem hittem volna, hogy ezt megfogom lépni. Mindig elítéltem a megcsalást. De ez a másik pasi...hát érte évek óta oda vagyok. Súlyos kettősség gyötör, és bűntudat de tudom, hogy még most kell kiszállni. Örülök, hogy leírhattam.
Tudom mi vagyok. Egy önző pi csa aki nem volt elég tökös megmondani a frankót a saját pasijànak, ezért inkább félrelépett és hagyta, hogy elvigyék az érzelmei rossz irányba.
Én àtérzem a helyzetedet! Bár nem tudom veletek azóta mi történt, elég régi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!