Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a pasim, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasim, pedig szerelmes vagyok. Mindenkepp tudnia kell rola?

Figyelt kérdés

Nem kioktatast szeretnek h r..anc stb.

Fel eve vagyok egyutt baratommal,szeretem,o is borzaszto szerelmes belem,csak jot es szeretetet kapok tole.

Tudom h soha az eletben senki nem szeretne mar igy es ense mast.

Viszont 20.an mentem bulizni..Volt ott egy pasi akivel 2eve kavartam egy ideig. Lekezelo velem,megis orult vonzo egy pasi....

Es hat megtortent.

Tudom h baratomnak nagyon fajna,de buntudatom van.

Soha tobbet nem csalnam meg.

Muszaj volt ide kiirnom senki nemtud rola.

Tenyleg egyszeri alkalom..ti elmondanatok? 100% h kidobna es akkor en szinte egyedul maradnek:(

18L

2014. aug. 22. 14:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én is megcsaltam a párom. Nem nagyon foglalkozik velem, igazából én mióta ismerem mondom neki, hogy ez nem kapcsolat, hetekig nem beszélünk, van hogy egyszerűen nem reagál nekem semmire, hiába keresném. Mikor találkozunk, van szex, meg ismerem a családját, imádom a családját, de nem tudtam azt tovább csinálni, hogy nem figyel rám, nem érdekli mi van velem. Azt mondja egyébként is, hogy nem érdekli mit csinálok. Soha nem kérdezte meg mióta ismer, hogy milyen napom volt, stb. Szerinte mégis együtt vagyunk. Megbeszélni nem lehetett vele, rengetegszer próbáltam. Közeli ismerősök tudják, meséltem nekik, valaki szerint szeret, csak nem vesz komolyan, valaki szerint nem szeret, csak szex kell neki. Nem tudom, mivel nem bírom vele ezt megbeszélni, nem válaszol nekem semmire. Tudom, minek vagyok vele? Hirtelen feltűnt egy olyan pasi az életemben, aki nagyon sokáig fűzött engem, nagyon oda is voltam érte, elkezdtünk beszélni, találkoztunk és hát ez lett.

De a "párommal" egy hete megint nem beszélünk. Én fogok neki írni, és személyesen elmondom neki, hogy ne folytassuk, nem ilyet érdemel mint én. Nem hittem volna, hogy ezt megfogom lépni. Mindig elítéltem a megcsalást. De ez a másik pasi...hát érte évek óta oda vagyok. Súlyos kettősség gyötör, és bűntudat de tudom, hogy még most kell kiszállni. Örülök, hogy leírhattam.

Tudom mi vagyok. Egy önző pi csa aki nem volt elég tökös megmondani a frankót a saját pasijànak, ezért inkább félrelépett és hagyta, hogy elvigyék az érzelmei rossz irányba.

Én àtérzem a helyzetedet! Bár nem tudom veletek azóta mi történt, elég régi a kérdés.

2021. jan. 2. 22:11
 32/32 anonim válasza:
0%
Mond el neki hátha félholtra ver én azt tennèm veled, amire való vagy és amire be is indulsz te nyomorék.. Meg gyalázni üríteni durván ki használni testileg de gondolom szét vagy lőve te hulladèk és kB ennyi, egy hulladèk vagy egy közönséges szajha nincs ebbe semmi különös csak annyi hogy az igazi éned az amit az a bulis srác tett/tesz veled ő látja benned a kurvát a barátod meg nem mert kis érzelmes gyökér és nem látja a fától az erdőt 10-9 lány olyan mint te csomó bizonyítékom van rá screenshootok és egyebek, arra van szükséged ami vagy egy genyo tartály és nem arra amit a barátodtól kapsz az csak azért kell neked hogy aztis érezd... Tudom mert engem is meg csalt a barátnőm pont ugyan így ugyan így buliba és vele id ugyan így bántak.. Durván ahogy kell átlag feletti pènisz kis erőszakos rá menos egoista srác és már le tèrdelsz xd így is agyon vernèlek hogy nem hozzám tartozol ezt érdemled nem kell háborogni lázadókat el kell nyomni te is az vagy egy el nyomott lélek, undorító féreg vagy gyűlöletes, rá vagy akaszkodva szegény srácra mert biztonságba érzed magad mellette és kapsz szeretetet ön bizalmat stb közbe amikor csak lehet félre lépsz mond meg neki hogy arra vágysz hogy üssön téged vagy legyen kicsit bunkóbb legyen veled erőszakos és szexuálisan múlja felül magát mert neked erre van szükséged mert félre lépsz különben ha meg nem tetszik neki akkor ez van bárcsak a szüleid autó balesetet szenvedtek volna egy mérgező genny vagy a világba a hozzád hasonló nőknek csak ez jár mi meg szenvedjük az ilyenek miatt a nők akik felhâborodnak erre kommentre rosszul esik nekik azért mert ők is ilyenek akik pedig pozitívan reagálnak ők is meg lettek csal a olyan lányokkal mint te, ütni verrni kell titeket szolga nő vagy, mit hittèl hogy majd itt azt mondjuk, hogy jajj az csak egy volt vagy csak néhányszor csináltad semmi gond jól teszed ez így van rendjén fel a fejjel, inkább a fejedet kéne le vágni undorodom tőled és a hozzád hasonló nőktől velem egyszer fordult elő a lány többé nem néz tükörbe szép orrot műtöttem neki,meg mèg adtam amire vágyott előtte meg mèg jóval többet is ne aggódj nem tudod fel állni egy darabig, mond el neki vég szóra szemtől szemben hogy neki is legyen tapasztalata mert gyerek mèg ha nem vette észre hogy meg csaltam én sima írásból észre veszem ha meg szex van azonnal első be hatolásnál arc mimikából viselkedèsből stb MOND EL NEKI TE KUTYA ne legyél ilyen nyomorék szeret te gyökér rohadék, ha te megcsaltad ő is hagy tegye azt veled amit akar! A végszóm meg az hogy örülnék ha gyorsan el temetnènek téged mert mérgezed a társadalmat! Utállak!!!!
2021. nov. 25. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!