Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a pasim, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasim, pedig szerelmes vagyok. Mindenkepp tudnia kell rola?

Figyelt kérdés

Nem kioktatast szeretnek h r..anc stb.

Fel eve vagyok egyutt baratommal,szeretem,o is borzaszto szerelmes belem,csak jot es szeretetet kapok tole.

Tudom h soha az eletben senki nem szeretne mar igy es ense mast.

Viszont 20.an mentem bulizni..Volt ott egy pasi akivel 2eve kavartam egy ideig. Lekezelo velem,megis orult vonzo egy pasi....

Es hat megtortent.

Tudom h baratomnak nagyon fajna,de buntudatom van.

Soha tobbet nem csalnam meg.

Muszaj volt ide kiirnom senki nemtud rola.

Tenyleg egyszeri alkalom..ti elmondanatok? 100% h kidobna es akkor en szinte egyedul maradnek:(

18L

2014. aug. 22. 14:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez csak gratulálni tudok!

A párod a szívét / lelkét kitette érted, te meg szépen a háta mögött megcsaltad.

Joga van tudni, amit tettél vele. Rendesen szíven fogja ütni a barátodat a dolog, de megérdemli, hogy őszinte légy hozzá.

Rib...nak egyáltalán nem neveznélek, inkább felelőtlennek, mert tudhattad jól, hogy milyen következményei lehetnek a kis kalandodnak.

-

Én a barátod helyében nem maradnék veled, mert bármikor újra elkaphat az az úgynevezett gépszíj, és kaphatok a szívembe egy újabb késszúrást. Ebből pedig nem kérnék, ha lehet.

2014. aug. 22. 14:29
 12/32 A kérdező kommentje:
Akkor volt bennem azis h akartam de nem is.. :( en tenyleg banom...le is betegedtem a nyugtatoktol..
2014. aug. 22. 14:33
 13/32 anonim ***** válasza:

Jaj, szegény... srác!

2014. aug. 22. 14:36
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

1. "Nem kioktatast szeretnek h r..anc stb."

Nekünk Te ne mondd meg, hogy hogy vélekedjünk! Ahogy Te azt csináltad, amit akartál, úgy mi is!

2. Mondd el neki, hadd dobjon lelkiismeret-furdalás nélkül!

3. Jah, és r#banc vagy!

+ Ásd is el magad!

2014. aug. 22. 14:37
 15/32 anonim ***** válasza:
59%
mondd el neki. már csak a saját lelkiismereted miatt is. nem teszel jót az egészségeddel, ha magadba fojtod.
2014. aug. 22. 14:38
 16/32 anonim ***** válasza:
65%
U.i.: Szerelmes sem vagy! Csak magad szereted...
2014. aug. 22. 14:38
 17/32 A kérdező kommentje:
Enis kezdem azthinni h nemvagyok szerelmes inkabb tarsfuggo
2014. aug. 22. 14:41
 18/32 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan, ez egyre rosszabb. Ha tisztában vagy avval, hogy a barátod mit érez, akkor tiszteld meg avval, hogy őszintén elmondod neki, hogy mi történt. Ne áltasd feleslegesen. Ő valószínűleg azt hiszi, hogy minden rendben a kapcsolatotokkal, holott nyilvánvaló, hogy nem. Ő egy olyan lány/nőt érdemel, aki viszonozni tudja az érzéseit. Te avval jócskán elvetted, avval hogy megcsaltad. És ez persze neked sem jó. Gyógyszerezni pedig nem kéne magad, ettől csak rosszabb lesz. Beszélj vele minél hamarabb, és tisztázd le. És fogadd el a döntését! Ilyenkor mindig bele kell gondolni, hogy fordított esetben mindez, hogyan esne neked! És vállalni a következményeket!
2014. aug. 22. 14:44
 19/32 anonim ***** válasza:
65%

"Enis kezdem azthinni h nemvagyok szerelmes inkabb tarsfuggo"

Akkor meg mit játszod az agyad, hogy te milyen szerelmes vagy?!

2014. aug. 22. 14:46
 20/32 anonim ***** válasza:
63%
De miért jó az, ha elmondja a barátjának? Ő megszabadul a tehertől, viszont a barátjának kell feldolgoznia azt, hogy a barátnője egy ócska ribi.
2014. aug. 22. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!