Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom megcsalt, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés
Ma vallotta be, de azt mondta, hogy egyszeri alkalom volt...
2020. júl. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
0%

"Szó sincs arról, hogy ki akarnám őt sajátítani, de egy kapcsolatban nem véletlenül van csak két ember.."

Ellentmondás van a mondatodban.

"Az, hogy nem akarom, hogy mással is szexeljen nem azt jelenti, hogy ki akarom sajátítani.. "

Ebben is.

"Lehet, hogy neked az belefér a kapcsolatodba, hogy megcsaljátok egymást a pároddal, de nekem nem."

Nem megcsalás, mert nem vagyunk egymás tulajdonai és mindketten azt akarjuk, hogy a másiknak a legjobb legyen és hagyjuk egymást élni. (egyébként sosem mondtam, hogy meg is tettük, de a lehetőség adott és lehet, hogy már ez is elég (a fiús kalandok is még bőven előtte voltak))

"Egyébként elég érdekes nézeteid lehetnek a világról már ne is haragudj..."

Ellentétben veled, mégis én élek boldog párkapcsolatban.

Amúgy a budhizmus azt tanítja, hogy ha nem ragaszkodsz és nincsen semmid, akkor nem is félsz annak elveszítésétől. A féltékenység semmi más, mint a Te önbizalomhiányod. Akkor szomorkodj, ha már nem hozzád akar hazamenni.

2020. aug. 1. 12:44
 32/66 A kérdező kommentje:
Te tényleg hihetetlen vagy... Egyáltalán ismered azt a szót, hogy empátia? És hogy lenne a féltékenység egyáltalán az én önbizalomhiányom?
2020. aug. 1. 12:48
 33/66 anonim ***** válasza:
0%

Az empátiával nem mész sokra, csak megerősítenek téged a negatív gondolataidban. Nem vagy kislány.

"És hogy lenne a féltékenység egyáltalán az én önbizalomhiányom?"

Mert kevésnek tartod magadat, hogy magad mellett tartsad. Há' nem? Há' de!

2020. aug. 1. 12:51
 34/66 A kérdező kommentje:
Tudod szerintem egy igazi férfi sosem csalná meg a párját..
2020. aug. 1. 12:55
 35/66 anonim ***** válasza:
0%

Lehet ezen pörögni, de nem jutsz tőle előrébb.

"Tudod szerintem egy igazi férfi sosem csalná meg a párját.."

Ezt rám értetted vagy a párodra?

"A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?"

Ez a kérdés nem sugároz sok határozottságot. Ezt neked kell tudni, miért mi mondjuk meg? Amúgy ha tényleg szeretnéd, nem vetődött volna fel benned ez a kérdés - "Csaxólok" - vagy hogy is mondják manapság a fiatalok. Ha valakit tényleg szeretsz, feltétel nélkül elfogadod. De te feltételeket kötsz a szeretetedhez. Nem? De. Ha kétségeid vannak, otthagyod, mert igazán sosem szeretted, csak egy kislányos ábrándot kergettél, a valóság ennél kicsit másabb és így neki is jobb lesz, ha nem láncolják le. De ezt ne mi mondjuk meg neked!

2020. aug. 1. 13:04
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor szomorkodj, ha már nem hozzád akar hazamenni." De ennyi erővel ha nem ragaszkodik, akkor ilyen esetben sem kellene szomorkodnia, mivel nem is volt az övé, nem ragaszkodott hozzá.
2020. aug. 1. 13:05
 37/66 anonim ***** válasza:
6%
Az emberek nem tárgyak, hogy ha valamit rosszul csinál vagy nem úgy működik, akkor visszavidd a boltba. Ha túljutsz a birtoklási vágyon, akkor fogod megtalálni az igazi szerelmet.
2020. aug. 1. 13:10
 38/66 A kérdező kommentje:
Hidd el én tényleg nagyon szeretem őt és ő is velem akar maradni, de nem szeretem, ha játszadoznak velem
2020. aug. 1. 13:16
 39/66 anonim ***** válasza:
0%
A kötelező empátiával kapcsolatban még annyit, hogy lehet mindenkinek egy követ fújnia és azt mondani, amit a kérdező hallani, akar vagy amit elvár a társadalom, csak sosem célravezető, mert fejlődni attól nem fog. Csernus doktor is nem véletlenül lett népszerű, mert nem szédíti azzal a páciensét, amit az hallani akar, hanem ösztönzi, hogy jobban megállja a helyét az életben, még ha ehhez változtatnia kell az önértékelésén is. Sokkal hasznosabb, mint szokásos demagóg szöveget fújni. Azzal többet ártanak.
2020. aug. 1. 13:18
 40/66 anonim ***** válasza:
0%

folytatás:

"de nem szeretem, ha játszadoznak velem"

Ne játéknak fogd fel, mert már nem vagytok gyerekek. Nevezd inkább "életjátéknak". Van is egy ilyen matematikai-játék. Az tényleg az élet működését modellezi. Vagy elfogadod őt, vagy nem. A többit rád bízzuk.

2020. aug. 1. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!