Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátom megcsalt, szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés

Nem mástól tudtam meg, ő vallotta be.

Az azelőtti napon halt meg az édesanyja ezért nagyon ki volt borulva, szinte folyamatosan sírt, de szeretett volna egyedül lenni ezért békén hagytam.

Nem sokkal utána találkozott a legjobb haverjával és elmentek inni, hogy jobb kedve legyen. Aztán átment hozzá és állítása szerint annyira szomorú volt, hogy muszáj volt éreznie, hogy valaki van mellette... Ezért feküdtek le

De nagyon megbánta és azt mondta, hogy soha többé nem csinál ilyet

Nem tudom, hogy megbocsássak e neki.. nagyon szeretem, de ez azért még is csak megcsalás...

2020. márc. 11. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Elég súlyos érzelmi állapotban volt, belátta hogy rosszul döntött, elmondta, gondolom bocsánatot is kért. Szerintem beszéljétek meg alaposan, aztán béküljetek ki. És értesd meg vele, hogy legközelebb azt szeretnéd ha hozzád fordulna ilyen miatt, nem máshoz. Hogy te legyél mellette, mint legfőbb támasza, mert számíthat rád. De ha ezután minden rendben lesz, én nem szakítanék. 21/F
2020. márc. 11. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Én hagynám a francba ezek után, hiába mond akármilyen kifogást. Ráadásul a legjobb haverjával... Meg tudnál benne bízni? Nyugodt maradnál, ha tudod hogy épp a legjobb haverjával ment el megint iszogatni?
2020. márc. 11. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Mi mást csinálnál, mint szakítanál vele?
2020. márc. 11. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Elég érdekes reakció az anya halálára, hogy összefekszek akárkivel....

Téged elküld, mondván, szeretne egyedül lenni, aztán elmegy inni lb-vel...

Szakíts.

2020. márc. 11. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem téged hívott és nálad keresett vigasztalást - már eleve itt kezdődik a probléma. Ebből meg le tudod vonni a konzekvenciát.
2020. márc. 11. 22:29
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Ez eléggé kamu szagú. Senkinek sincs kedve szexelni a szülei halála után egy nappal, már ha jó viszonyba voltak. Az, hogy valaki van mellette mégis hogyan egyenlő a szexel? Még azt megértem, hogy összebújnak, esetleg a másik puszikat ad neki, de ez így már nagyon fura sztori.

De még az is fura, hogy ezt használja fel mentségként. Ha nem kamu, én szakítanék.

2020. márc. 11. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Nálam sokat jelentene hogy elmondta,

Fogyasztói társadalomban élünk vannak emberek akik megjavíttatnak mindent, van aki egyből ujjat vesz.

Neked kell érezni hogy meg e tudsz bízni benne, mert a későbbiekben ha nem lesz meg a bizalom az megfertőz mindent.

Nálam a szex érzelmek nélkül, nem jelent semmit, az csak ürítés.

Nekem az fájna ebben a sztoriban hogy nem velem kezdett el iszogatni, és nem nálam kereste a vígasztalást.

Én bele mennék egy 3mas beszélgetésbe hogy kinek mit jelentett ez az egész, ha a haver is bánja akkor folytatnám. Haver legjobb barátja hozzállásátol tenném függővé a dolgot.

2020. márc. 11. 23:29
 8/13 Attila_the_hun válasza:
16%
Ha minden nő szakítana a párjával ha az megcsalja, hát... nem sok házasság, nem sok hosszú párkapcsolat lenne.
2020. márc. 11. 23:41
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Megcsalás amit ha nem akarná nem is tudnál. Becsüld meg azt hogy őszinte volt. Mások hazudoznának...
2020. márc. 11. 23:43
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Az, hogy egyedül akart lenni még oké. De ha egyedül akar lenni, akkor miért megy el a haverjával piálni, nélküled, a párja nélkül. Egyedül érezte magát, kellett, hogy valaki mellette legyen? Miért nem a párját hívja? Tudod mit kérdezõ, szerintem ezt eleve eltervezték. Hagynám a francba õt, akárkije is halt meg. Elhiszed, ha szakítasz vele 1 héten belül összejön azzal a bizonyos legjobb baráttal? Szerintem. 28/f
2020. márc. 12. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!