Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?
Nem mástól tudtam meg, ő vallotta be.
Az azelőtti napon halt meg az édesanyja ezért nagyon ki volt borulva, szinte folyamatosan sírt, de szeretett volna egyedül lenni ezért békén hagytam.
Nem sokkal utána találkozott a legjobb haverjával és elmentek inni, hogy jobb kedve legyen. Aztán átment hozzá és állítása szerint annyira szomorú volt, hogy muszáj volt éreznie, hogy valaki van mellette... Ezért feküdtek le
De nagyon megbánta és azt mondta, hogy soha többé nem csinál ilyet
Nem tudom, hogy megbocsássak e neki.. nagyon szeretem, de ez azért még is csak megcsalás...
Elég érdekes reakció az anya halálára, hogy összefekszek akárkivel....
Téged elküld, mondván, szeretne egyedül lenni, aztán elmegy inni lb-vel...
Szakíts.
Ez eléggé kamu szagú. Senkinek sincs kedve szexelni a szülei halála után egy nappal, már ha jó viszonyba voltak. Az, hogy valaki van mellette mégis hogyan egyenlő a szexel? Még azt megértem, hogy összebújnak, esetleg a másik puszikat ad neki, de ez így már nagyon fura sztori.
De még az is fura, hogy ezt használja fel mentségként. Ha nem kamu, én szakítanék.
Nálam sokat jelentene hogy elmondta,
Fogyasztói társadalomban élünk vannak emberek akik megjavíttatnak mindent, van aki egyből ujjat vesz.
Neked kell érezni hogy meg e tudsz bízni benne, mert a későbbiekben ha nem lesz meg a bizalom az megfertőz mindent.
Nálam a szex érzelmek nélkül, nem jelent semmit, az csak ürítés.
Nekem az fájna ebben a sztoriban hogy nem velem kezdett el iszogatni, és nem nálam kereste a vígasztalást.
Én bele mennék egy 3mas beszélgetésbe hogy kinek mit jelentett ez az egész, ha a haver is bánja akkor folytatnám. Haver legjobb barátja hozzállásátol tenném függővé a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!