Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, nem bízom benne. Szakítsak, vagy változni fog?
Bonyolult a helyzet nagyon, röviden írom csak le. Nagy szerelemnek indult, pár hónap múlva rengeteg probléma jött, ami mindkettőnket nagyon megviselt. Rengeteget beszéltünk róla, próbáltuk megoldani. 2 alkalommal szakítottunk is, aztán végül sikerült helyrehoznunk.
Ekkor kiderült, hogy amikor elkezdett romlani, elkezdett az exével beszélgetni, aki még mindig akarna tőle valamit. 2 alkalommal találkoztak is, amikor szakítottunk, és történt 1 csók is.
Ezek mind kiderültek, persze nyomozgatnom kellett utánuk, majd lett belőle egy óriási balhé. Végül megbocsájtottam.
Most viszont rájöttem, hogy amikor nem vagyok vele, elönt a féltékenység és a bizalmatlanság... 1 hónapon át tartott a hátam mögött beszélgetés, ez kicsit sok.
Mit gondoltok? Ellenőrizgessem, vagy én nem tudom, mit tehetnék hogy lássam, nincs semmi gond...
Az a baj, hogy nagyon szeretjük egymást és nagyon jó együtt. Most voltunk nyaralni a sok rossz dolog után, és nagyon jó volt, ő is boldog volt.
Csak ne lenne ez a gond...
Ha csak egy csók történt, akkor nem történt igazából "semmi". Ha pedig úgy érzed, hogy nem tudnál benne megbízni akkor jobb ha még MOST szakítasz vele, mert csak felfogod őrölni magad, aminek Te fogod megszenvedni a kárát... :(
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!