Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt, nem bízom benne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, nem bízom benne. Szakítsak, vagy változni fog?

Figyelt kérdés

Bonyolult a helyzet nagyon, röviden írom csak le. Nagy szerelemnek indult, pár hónap múlva rengeteg probléma jött, ami mindkettőnket nagyon megviselt. Rengeteget beszéltünk róla, próbáltuk megoldani. 2 alkalommal szakítottunk is, aztán végül sikerült helyrehoznunk.

Ekkor kiderült, hogy amikor elkezdett romlani, elkezdett az exével beszélgetni, aki még mindig akarna tőle valamit. 2 alkalommal találkoztak is, amikor szakítottunk, és történt 1 csók is.

Ezek mind kiderültek, persze nyomozgatnom kellett utánuk, majd lett belőle egy óriási balhé. Végül megbocsájtottam.

Most viszont rájöttem, hogy amikor nem vagyok vele, elönt a féltékenység és a bizalmatlanság... 1 hónapon át tartott a hátam mögött beszélgetés, ez kicsit sok.

Mit gondoltok? Ellenőrizgessem, vagy én nem tudom, mit tehetnék hogy lássam, nincs semmi gond...

2015. júl. 12. 22:37
 1/6 A kérdező kommentje:
És ő ezt nem is érezte megcsalásnak, hiszen szakítottunk. Ez délután történt, onnan ment az exhez, este már beszélgettünk arról, hogy nem bírjuk egymás nélkül.
2015. júl. 12. 22:39
 2/6 Interferencia ***** válasza:
Ha akkor volt a csók, amikor épp nem voltatok együtt, akkor nem csalt meg, bár ez sem volt szép dolog, hogy az exével beszélgetett. A leírtak alapján viszont ettől függetlenül nem sok értelmét látom ennek a kapcsolatnak.
2015. júl. 12. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nagyon szeretjük egymást és nagyon jó együtt. Most voltunk nyaralni a sok rossz dolog után, és nagyon jó volt, ő is boldog volt.

Csak ne lenne ez a gond...

2015. júl. 12. 22:42
 4/6 BlackSword ***** válasza:
Technikai értelemben nem lettél megcsalva... Szakítottatok, majd újra összejöttetek... A kettő között meg azzal csókolózik akivel akar...
2015. júl. 13. 07:25
 5/6 Bokorugró ***** válasza:

Ha csak egy csók történt, akkor nem történt igazából "semmi". Ha pedig úgy érzed, hogy nem tudnál benne megbízni akkor jobb ha még MOST szakítasz vele, mert csak felfogod őrölni magad, aminek Te fogod megszenvedni a kárát... :(

25/f

2015. júl. 13. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 2 év szenvedés után jöttem rá,hogy igaz és elkerülhetetlen: ha a bizalom oda akkor sokkal jobb ha szakítasz innen visszaút nincs.
2015. júl. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!