Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, szakítsak vele vagy mit csináljak?
Ha jó a kapcsolatotok, bármit meg tudtok beszélni. Tőle kellene megkérdezned, hogy miért és milyen állapotban tette. Mondjuk én eléggé megbocsátó típus vagyok, mivel legtöbben magukból indulnak ki, ezért igazából rajtad áll a döntés.
Ha egyszer megtette és nem bánja meg úgy istenigazából, akkor újra meg fogja tenni.
Én a körülményektől függően döntenék. Ha csak azért csinálta, hogy elidegenítsen magától, akkor otthagynám a pi*ába. Ha nem azért tette, hanem pl mert volt egy jó buli meg egy jó bula, akkor TALÁN mérlegelnék, de ebben is benne van az, hogy ha jó a kapcsolat, akkor minek lép ffélre? Ha több kell neki, miért van állandó kapcsolatban? Szóval ez egy eléggé összetett dolog.
Sok sikert a döntéshez! 19 éves lány :)
szerintem szakíts,ha egyszer megtette és ráadásul még hülyének is néz,többször is megfogja.
nem hiszem,hogy megérdemelne,de te tudod.Úgyse szakítasz,mert még rózsaszín köd van.
20l
Én is otthagynám. Az csak egy dolog és még talán megbocsátható bűn is, hogy megcsalt. Viszont az hogy bizonyíték ellenére is tagad és hülyének néz, az már nem...
Ha a párom megcsalna, az ő szájából hallanám először, hogy mi történt és látnám rajta, hogy őszintén megbánta, akkor talán elgondolkodnék a megbocsátáson, de olyan körülmények között, mint amilyenben te vagy, meg sem fordulna a fejemben!
Persze a te döntésed, én alapjáraton egy fene makacs ember vagyok, nem bírom ha hülyének néznek, lejáratnak!!
Az a kapcsolat amiben van megcsalás nem kapcsolat. Főleg ha többször megtette.
Látta hogy 1x félrekefél és megbocsátod, miért ne tenné meg újra.
Te öntésed vagy élsz kihasználva, hazugságban és reménykedsz hogy nem szed össze valamit mástól a hátad mögött amit majd neked is odaad, vagy keresel egy rendesebb alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!