Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt, szakítsak vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piciregica kérdése:

Megcsalt, szakítsak vele vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
megcsalt,és tagadja,pedig felvettem telefonnal amikor a haverjainak ezzel hencegett,és azt hazudta,h az nem az ő hangja.pedig az övé.szeretem,de nem tudok hazugságban élni,
2011. szept. 25. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Ha jó a kapcsolatotok, bármit meg tudtok beszélni. Tőle kellene megkérdezned, hogy miért és milyen állapotban tette. Mondjuk én eléggé megbocsátó típus vagyok, mivel legtöbben magukból indulnak ki, ezért igazából rajtad áll a döntés.

Ha egyszer megtette és nem bánja meg úgy istenigazából, akkor újra meg fogja tenni.

Én a körülményektől függően döntenék. Ha csak azért csinálta, hogy elidegenítsen magától, akkor otthagynám a pi*ába. Ha nem azért tette, hanem pl mert volt egy jó buli meg egy jó bula, akkor TALÁN mérlegelnék, de ebben is benne van az, hogy ha jó a kapcsolat, akkor minek lép ffélre? Ha több kell neki, miért van állandó kapcsolatban? Szóval ez egy eléggé összetett dolog.

Sok sikert a döntéshez! 19 éves lány :)

2011. szept. 25. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem szakíts,ha egyszer megtette és ráadásul még hülyének is néz,többször is megfogja.

nem hiszem,hogy megérdemelne,de te tudod.Úgyse szakítasz,mert még rózsaszín köd van.

20l

2011. szept. 25. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszer megbocsájtottam egy barátnőmnek, de mikor nyeregben érezte magát újra megtette,valaki pont azért becsüli meg a párját mert kapott egy második lehetőséget. Minden ember más...Neked kell tudnod hova sorold a Párod!
2011. szept. 25. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is otthagynám. Az csak egy dolog és még talán megbocsátható bűn is, hogy megcsalt. Viszont az hogy bizonyíték ellenére is tagad és hülyének néz, az már nem...

Ha a párom megcsalna, az ő szájából hallanám először, hogy mi történt és látnám rajta, hogy őszintén megbánta, akkor talán elgondolkodnék a megbocsátáson, de olyan körülmények között, mint amilyenben te vagy, meg sem fordulna a fejemben!

Persze a te döntésed, én alapjáraton egy fene makacs ember vagyok, nem bírom ha hülyének néznek, lejáratnak!!

2011. szept. 25. 13:29
 5/9 A kérdező kommentje:
nem ez az első eset.elment egyetemre,és ott örtént meg.80kmre van tőlem.nekem is az fáj a legjobban,h hülyének éz.úgy csinál,ntha semmi sem történt vna,és folyton mondja,h én vagyok élete szerelme,imád meg stb,ami mégjobban megerősíi bennem azt,h megcsat...én nem tudom mit csinál a koleszban...szal azt mondd ait akar.nem hiszem el neki azt,h miga többiek buliznak,meg kúrnak,ő ül egyedül a szobában meg alzik.
2011. szept. 25. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek , de sohasem értettem , hogy hogy lehet ilyen kérdéseket feltenni... te nem tudod magad eldönteni, hogy akarsz-e vele járni vagy se, miért idegen embereket kell erről kérdezni, meg a hasonló "Szerelmes vagyok?" kérdéseket sem értem.!!!!
2011. szept. 25. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
AKi ilyen kérdést tesz fel, az egyszerűen csak valami külső megerősítést vár. Vagyis véleményt arra, hogy más ilyen helyzetben mit lépne, ennyi... nem a megváltást várják, egyszerűen csak szeretnének kicsit tisztábban látni. Ennyi. (Utolsónak szólt)
2011. szept. 25. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a kapcsolat amiben van megcsalás nem kapcsolat. Főleg ha többször megtette.

Látta hogy 1x félrekefél és megbocsátod, miért ne tenné meg újra.

Te öntésed vagy élsz kihasználva, hazugságban és reménykedsz hogy nem szed össze valamit mástól a hátad mögött amit majd neked is odaad, vagy keresel egy rendesebb alakot.

2011. szept. 25. 19:29
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes hozzászólásokat.amúgy amikor felhozo ezt a témát neki,mármint a hangfelvételt,mindig azt ondja,ogy ő mostelmegy,és hívjam fel,ha elhiszem neki,hogy az nem az ő hangja. szóval még bennem próbál lelkiismeretfurdalást kelteni,így hogy szakítsak vele?
2011. szept. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!