Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt. Hogy szakítsak vele?
1. Kételkednék a barátnőd nyelvében és látásában.
2. Három teljes napja vagytok együtt, ez semmi. Elmondod neki a szitut, ha igaz és még neki áll feljebb, rögtön dobod. Ha sajnálkozik, akkor is.
Tudom nem szép dolog, de én is megcsaltam a barátomat a kapcsolatunk elején. Nem derült volna ki, de elmondtam és megbocsátotta, hogy csókolóztam egy másik sráccal. Ő, azért bocsátotta meg, mert én vallottam be, rögtön a történtek után és látta rajtam, hogy megbántam. Nem voltam még szerelmes belé, egyáltalán nem kötődtem hozzá. De örülök, hogy kaptam még egy esélyt. Fél éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Soha nem csalnám meg.
Te szereted őt? Lehet megérné, hogy adj neki egy esélyt...
először is győződj meg róla, hogy tényleg megcsalt-e
biztos ő volt-e, nem csak egy ismerősével beszélgetett, a barátnőd is biztosan jó forrás
ha tényleg megcsalt és ráadásul 3 nap után, szakíts vele
mindegy hogy, csak szakíts vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!