Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?
Nem mástól tudtam meg, ő vallotta be.
Az azelőtti napon halt meg az édesanyja ezért nagyon ki volt borulva, szinte folyamatosan sírt, de szeretett volna egyedül lenni ezért békén hagytam.
Nem sokkal utána találkozott a legjobb haverjával és elmentek inni, hogy jobb kedve legyen. Aztán átment hozzá és állítása szerint annyira szomorú volt, hogy muszáj volt éreznie, hogy valaki van mellette... Ezért feküdtek le
De nagyon megbánta és azt mondta, hogy soha többé nem csinál ilyet
Nem tudom, hogy megbocsássak e neki.. nagyon szeretem, de ez azért még is csak megcsalás...
A válaszadók többségénél annyira látszik, hogy ki mennyire égette meg magát.
Szerintem ülj le és gondold át te mit szeretnél. Ha őt akkor dolgozatok a kapcsolaton. Már a melegeknek is van pár terápia, pontosabban olyan szakember aki foglalkozna veletek. A megcsalás egy tünet, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban. Anyuka halála nélkül is megtörtént volna. Az emberek amikor bevonnak egy harmadik játékost a kapcsolatba hiányolnak valamit a fő szálból.. Ezt a megcsaló fél talán nem is tudatosan teszi, de egy hiányt pótol. Egyedül ezt némi otthoni csacsogással nem oldjátok meg. Újra meg fog történni. Ide irányított beszélgetés kellene hogy a probléma igazi gyökerét megoldjátok. Ha tényleg szeret bele fog menni egy semleges külső szakember segítségébe és lehet hogy teljesen banális ok harapódzott el ennyire köztetek. Inkabb az a kérdés neked ér-e annyit ez a kapcsolat, hogy közösen megmentsétek. Ezt gondoljátok át együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!