Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a kérdés azoknak szól akik...

Ez a kérdés azoknak szól akik popzenét/dubsteppet hallgatnak. Mi a véleményetek a rockzenéről, metaról, metalcorról?

Figyelt kérdés
pl Askingról? http://www.youtube.com/watch?v=l7Fi8-7HRhc mindent írjatok le!!:)

2013. nov. 16. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
79%
A Heavy metálban nem orditanak az inkább az extrém metálirányzatokra jellemző. De ezt nem "ordibálásnak" hívják hanem screamelésnek melyet elég nehéz betanulni és rendesen alkalmazni...
2015. márc. 14. 13:15
 82/88 anonim ***** válasza:
84%
Hát kinek hogy. Én sok ilyen zenéket hallgatok, de nekem gyakorlás nélkül is elsőre ment simán.
2015. márc. 14. 14:47
 83/88 anonim ***** válasza:
8%
Dubstep tesook az a legjobb es orokre az is marad a rock meg metal mehet a kukaba
2016. aug. 6. 00:24
 84/88 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, az írásodból látszik, hogy igénytelen vagy. Igénytelen gépekkel kreált és szerkesztett zenét hallgatsz, kultúrált szavakat nem tudsz használni, valamint egy több száz ember által látogatott oldalra ékezetek nélkül, tele hibával leírsz egy amúgy hatalmas baromságot. A Rock örök és halhatatlan különben. A te zenei ízlésed sosem lesz az. Viszont az írásodból következtetve az inteligenciád a béka segge alatt, szóval nem várom el, hogy ebből bármit felfogj. Írom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem ítélem el egyébként egyik zenei irányzatot sem. Viszont amit te csinálsz az csak simán azért van, hogy azt hidd nagy vagy most, hogy egy ekkora hülyeséget leírtál ide :)

By: egy Rocker lány.

2017. júl. 28. 21:54
 85/88 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként kedves kérdező, szerintem nagy butaság volt ide egy AA számot linkelned.
2017. júl. 28. 21:59
 86/88 anonim ***** válasza:
84%

Én nagyon szeretem a rockot, egy időben elég sokat hallgattam^^

Egy k-popper lány

2017. okt. 17. 17:55
 87/88 anonim ***** válasza:
63%
Én szeretem, bár annyira nem vagyok "popper". Inkább Pop-rockot szoktam hallgatni!
2022. febr. 7. 15:29
 88/88 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy akik rockot hallgatnak, azok nagyon buta emberek. Sok, sok rockerrel beszélgettem már, de a többségük szűk látókörű, idióta. Mondom ezt úgy, hogy én is hallgattam rockot, metalt. De egy idő múlva nagyon unalmas, egy idő múlva azt veszi észre az ember, hogy nagyon korlátozott zenei műfaj, sőt, a metal zenéket is szerkesztik újabban. Újabban a HD hangzás is központban van, ami egyébként a Trance zenei műfajra vezethető vissza. Úgyhogy erről ennyit.
2022. máj. 12. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!