Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a kérdés azoknak szól akik...

Ez a kérdés azoknak szól akik popzenét/dubsteppet hallgatnak. Mi a véleményetek a rockzenéről, metaról, metalcorról?

Figyelt kérdés
pl Askingról? http://www.youtube.com/watch?v=l7Fi8-7HRhc mindent írjatok le!!:)

2013. nov. 16. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
0%

Csak én is ezt akartam leírni csak az már hosszú lett volna.

Ja látó vagyok. Gondolkoztunk már a haverokkal hogy egy jóslás bizniszbe bele kéne vágni. Csak kamuzni kell, amiért fizetnek. Nem is keveset. A sok hiszékeny meg úgyis elhiszi amit mondunk csak legyen előttünk egy gömb amire azt mondjuk hogy kristálygömb, és látom benne a jövőt. Meg ha van ott egy pakli kártya garantált a siker. Ebbe van a biznisz. Csak veszélyes ha lebukunk.

2013. nov. 26. 21:08
 52/88 anonim ***** válasza:
100%
ígyvan!!gondolkozzatok rajta hogykell átb*szni a tudatlan embereket ez a helyes viselkedés ennyi idősen már azon törni a fejed hogy hogy kellene pénzt kicsalni emberekből. gratulálok tényleg a gondolkodásmódod valami hihetetlen módon primitív!
2013. nov. 26. 21:27
 53/88 anonim ***** válasza:
0%
Igen most nem azért de aki profi jós (ha van ilyen) az a 8 általánost nem végezte el. Ebből élnek a ezo tv-n. A sok tudatlan emberből. De csak hülyéskedünk ezzel. Sose csinálnánk meg, hogy hihetsz el ilyet. Ha mégis belefognánk, az a mi szintünkön nem húzna semmit, csak a tudatlan emberek száma nőne. Azok a primitívek, akik benyelik a dumáját a jósnőnek vagy kinek. Azok meg jól megszedik magukat a lúzerek pénzéből, kihasználva a hiszékeny emberek ,,nagyon magas" inteligenciáját.
2013. nov. 26. 21:41
 54/88 anonim ***** válasza:
100%
aki profi jós véleményem szerint az is csaló mert nem hiszek ezekben hogy majd ő megjósolja a jövőm és hatalmas pénzeket kérnek el érte. Másrészt, attól hogy vannak emberek akik ezt elhiszik nem tudatlanok. Ha nézed ezeket a műsorokat akkor nyilván feltűnt hogy a telefonálók nagy része idős korú és ők nem buták csak naivak és könnyen átverhetőek. Például amikor jönnek ezek a különböző árusok kinálni a termékeiket azt is nagyrészt idősek veszik meg mert ők nem egy olyan világban nőttek fel amiben ennyi csaló ember volt és nincsenek teljesen tisztában a dolgokkal de szerintem ettől még nem buták.persze nyilván vannak akik megszállottak meg betegesen hisznek ezekben és igen rájuk mondhato hogy buták de szerintem az hogy azokrol szegénységi bizonyitvány ez akik hisznek nekik hülyeség. akik csalnak és ebből probálnak megélni azok a primitivek nem akik áldozatul esnek:) (némely esetben lehet de ne általánositsunk)
2013. nov. 26. 22:31
 55/88 anonim válasza:
100%
Szerintem te sem tűrnéd, ha szidnák pop/dubstep zenét.... :) Képzeld, tudok olvasni, nagyon is....Ha akkor nézek ide, amikor még nincsenek ilyen szidalmazó válaszok, akkor elfogadom a kérésed, és nem válaszolok.DE...attól, hogy valakinek nem tetszik, attól még nem kell szidni.Egyénfüggő, hogy ki mit szeret.Nem tudok megszeretni egy dalt, akármennyire is akarok, hogyha egyszerűen nem tetszik.Én sem szidom a más ízlésének tetsző zenét, ha nem tetszik, nem kel hallgatni.Ennyi, téma lezárva....
2013. nov. 30. 21:29
 56/88 anonim válasza:
96%

Nos,én dubstep-et hallgatok javából,de ez nálam egyátalán nem mindegy hogy az is milyen,például a basszustól,a ritmustól,hangulatomtól függ javából.A rock nálam egy olyan faj amit csak akkor hallgatok,ha tényleg dallamos ritmusos,a metálról nekem csak a hörögés jut eszembe,amit nem annyira bírok,de van egy két Metallica ami bejön :D

Csak egy hozzáfüznivalóm van,mindenkinek más az ízlése,rockereknek rock tetszik,de tetszhet nekik a dubstep is,ugyanez fordítva is...

És egyet kihagytam,a pop zenét :D ,nekem erről az a véleményem,hogy az egyik tetszik a másik nem,de lehet hogy egy óra múlva pedig az fog tetszeni :D

2013. dec. 1. 10:56
 57/88 anonim ***** válasza:
4%
Én is utálom a rockot. Szerintem még EzMelyikFaj?-tól is jobban. És igaza van az első válaszában. Mondjuk én is ugyanazokat a stílusokat szeretem mint ő. De most komolyan. Úgy leszóltátok tiszta szégyenek vagytok. Csak mert valaki mást szeret az rossz? Nem ő a szánalmas, hanem Ti.
2013. dec. 2. 20:42
 58/88 anonim ***** válasza:
83%

"A rock zene azért nem tetszik, mert semmi dallama nincs, ordibálnak. Nincs benne olyan, amit lehet benne szeretni. A pop énekesek hangját kikeverik, beállítják hogy szép legyen a hang. A rocknál hiába kevernék, így is úgy is rossz, pocsék. Szerintem a mulatóssal van egy szinten."

Szerintem inkább erre akadtak ki. Oké hogy utálod a rockot de akkor legalább ne hülyeségeket írj. Nincs semmi dallama? Akkor nem lehetne zene. Ordibálnak benne? Összekevered a Core műfajokkal. A pop énekesek hangját kikevereik hogy szép legyen? Egy normál énekes hangját nem kell kikeverni hogy szép legyen. A rocknál hiába kevernék, így is úgy is rossz, pocsék? Itt a punk-al keverted szerintem. Szerinted a mulatóssal van egy szinten? Dallamvilágát és szövegvilágát tekintve NEM!

Szerintem nincs olyan hogy egy ember gyűlöli az adott zenei fajt max nem adott neki egy esélyt. Mázli hogy 8 éve adtam esélyt a rocknak és 1 éve egy esélyt a dubstepnek (de még sorolhatnám).

2013. dec. 2. 21:13
 59/88 anonim ***** válasza:
0%
De a többség azt írta hogy ,,ösdzekevered a corral" vagy mivel. Könyörgöm olvasd már el az utolsó felsorolt stílust a kérdésben.
2013. dec. 2. 21:22
 60/88 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy a metalcore az baromira nem egyenlő a rockkal, de ne zavarjon.
2013. dec. 2. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!