Ez a kérdés azoknak szól akik popzenét/dubsteppet hallgatnak. Mi a véleményetek a rockzenéről, metaról, metalcorról?
Csak én is ezt akartam leírni csak az már hosszú lett volna.
Ja látó vagyok. Gondolkoztunk már a haverokkal hogy egy jóslás bizniszbe bele kéne vágni. Csak kamuzni kell, amiért fizetnek. Nem is keveset. A sok hiszékeny meg úgyis elhiszi amit mondunk csak legyen előttünk egy gömb amire azt mondjuk hogy kristálygömb, és látom benne a jövőt. Meg ha van ott egy pakli kártya garantált a siker. Ebbe van a biznisz. Csak veszélyes ha lebukunk.
Nos,én dubstep-et hallgatok javából,de ez nálam egyátalán nem mindegy hogy az is milyen,például a basszustól,a ritmustól,hangulatomtól függ javából.A rock nálam egy olyan faj amit csak akkor hallgatok,ha tényleg dallamos ritmusos,a metálról nekem csak a hörögés jut eszembe,amit nem annyira bírok,de van egy két Metallica ami bejön :D
Csak egy hozzáfüznivalóm van,mindenkinek más az ízlése,rockereknek rock tetszik,de tetszhet nekik a dubstep is,ugyanez fordítva is...
És egyet kihagytam,a pop zenét :D ,nekem erről az a véleményem,hogy az egyik tetszik a másik nem,de lehet hogy egy óra múlva pedig az fog tetszeni :D
"A rock zene azért nem tetszik, mert semmi dallama nincs, ordibálnak. Nincs benne olyan, amit lehet benne szeretni. A pop énekesek hangját kikeverik, beállítják hogy szép legyen a hang. A rocknál hiába kevernék, így is úgy is rossz, pocsék. Szerintem a mulatóssal van egy szinten."
Szerintem inkább erre akadtak ki. Oké hogy utálod a rockot de akkor legalább ne hülyeségeket írj. Nincs semmi dallama? Akkor nem lehetne zene. Ordibálnak benne? Összekevered a Core műfajokkal. A pop énekesek hangját kikevereik hogy szép legyen? Egy normál énekes hangját nem kell kikeverni hogy szép legyen. A rocknál hiába kevernék, így is úgy is rossz, pocsék? Itt a punk-al keverted szerintem. Szerinted a mulatóssal van egy szinten? Dallamvilágát és szövegvilágát tekintve NEM!
Szerintem nincs olyan hogy egy ember gyűlöli az adott zenei fajt max nem adott neki egy esélyt. Mázli hogy 8 éve adtam esélyt a rocknak és 1 éve egy esélyt a dubstepnek (de még sorolhatnám).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!