Ez a kérdés azoknak szól akik popzenét/dubsteppet hallgatnak. Mi a véleményetek a rockzenéről, metaról, metalcorról?
Nahát 89%-os... pont te mondod, higy nem ismerem a stílust. Tudod, te se. De azért oda írod higy semmitmondó... Mert egy zene attól zene, hogy van mondanivalója...
Az, meg hogy odaírta hogy ordibálnak benne, azt vagy a rockra, vagy pedig arra a cor tudom is én mire. Rajta kívül senki se tudja. Szerintem meg neked kéne átgondolni, hogy miket írsz, mert a te hozzászólásaidban csak oltod. Mint a mostani megnyulvánulásodban, nézd csak meg az első mondatodat. De normális érvet nem mondasz hogy miért jobb te .... (nem írom mert letiltanak plusz törlik) meg miért rossz. Van aki azt szereti, van aki ezt. Hogy miért nem állok ki mellette? Azért mert sok hülyeséget is mond. De viszont nagyon szépen fogalmaz (írásmódra gondoltam, a tartalom nem meggyőző), amit khöm... te is megtehettél volna. Meg megtehetnél.Össz-vissz 2 hozzászólásom van, mind a 2-be igazam van. Miért is? Olvasd el. Csak mert valaki mást szeret, az gyökér? A 16-os kommentjétől azt sugallja a háttérben (de ezekszerint most se fogtad fel), hogy mindenki mást szeret pont.
A másik hozzászólásomba is igazam van. Csak ha semmi köze a rockhoz (lásd 60-as hozzászólás), akkor mit keres a felsorolt műfajok között?! Ja ésmilyen jó, hogy mondtátok neki...
Egyebet se írsz, csak xd meg hú de szánalmas vagy meg ó hát az nem zene amit hallgatsz. Meg az is érdekes, hogy lehúztátok. Szerintem ti megláttátok a nevèt és már nyomtátok a piros kezet. Neked meg minden válaszod 100-as. Meg aki istenítette a rockot (lásd 5,6,7 de ők csak azért nem 100-sok mert lepontoztam őket). Mellesleg mit okoskodok? Csak mert még nem is írtam véleményt...?
De azért jobb lenne ha magatokba néznétek. Lenéző(ek) vagytok, csak a rosszat tudtátok (és tudjátok) mondani.
Bezzeg ő. Nézd csak meg a 31-es hozzászólást. Ismerkedett volna a stílussal, erre jöt a nagytudású Nayal. A 34-es válaszával megunhatta, hogy csak rosszat mondtok neki. Holott a 32-esnél vége kellett volna lennie. De nem, jöttetek vissza. És milyen meglepő, a 38-as válasszal is csak oltani tudod. Ez milyen, ha nem szánalmas?! Lapozz vissza a 61-es hozzászóláshoz. A végéről nem maradhatott le az a mondat semmiképpen se igaz?
Lehet hogy hosszú lett, és tuti hogy senki se olvassa el, de nem érdekel. Hiszen EzMelyikFaj? már rég elhúzott innen.
Mégegyszer: nem az ő pártját fogom, de van igazság abba, amit írt, még ha kevés is. De legalább normálisan, összeszedetten írt. Nem úgy, mint egyesek. A hibákért elnézést kérek, telefonról írtam.
Csá
Pedig olyan szépen másolgattam meg minden. Hát ez olyan idegesítő, a nagy munkám gajra (fingom sincs milyen ,,j" :-D ) ment. Egyébként olyan hogy minimal techno nincs. Youtube-on lehet vannak, de ez csak kitaláció. A minimált meg a technot nem lehet egyesíteni, mivel a minimál az a lassúságáról, kemény basszusairól kapta a nevét, míg a techno az a hangokról, kicsi basszussal. A Tech' house az, ami a technot és a houset egyesíti. A basszussal ,,játszik" (váltogatja és hangosítja, majd ismétlés, néha egy jól időzített szöveg az csak hab a tortán). Imádom a minimált meg a tech houset. De a techno számomra olyan útra tért, ahonnan nincs vissza út. 2007-ig olyan jó volt, mostmár hallgathatatlan. De még sok van, amiről beszélhetnék. De úgy se érdekel.
Remélem elküldi 20-szor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!