Ez a kérdés azoknak szól akik popzenét/dubsteppet hallgatnak. Mi a véleményetek a rockzenéről, metaról, metalcorról?
Nyugodjatok már le,ne offoljatok!
Amúgy meg hiába veszekszel világvégével,úgyis ír valami értelmetlenséget csak-hogy védje magát.
EZZEL VITA LEZÁRVA ÉS JÖHETNEK AZ ÚJ VÁLASZOK A VONAL ALÁ...
:-D Ja, mivel ha beszólsz valakinek, kritizálod, lenézed, azon világos: nevetni kell. Mert tök jó.
,,nem tudtam hogy ez egy hivatalos oldal ahol minden vesszőre,ékezetre és nagybetűre figyelni kell"
:-D Hiszen azt írtad, hogy ez természetes dolog. Csak azért mondtam, mert nem úgy tűnt.
,,Az ,hogy hogy fogalmaz nem egyenlő azzal hogy helyesen ír e. "
Ő..., hát egy fogalmazásba általában figyelünk a helyesírásra. Kérdezz meg egy nyelvtan tanárt.
,,én kérek elnézést hogy azt gondoltam hogy itt a mondanivaló a lényeg"
Igen, te erről beszéltél (összegezve) durván 2-3 sorban. És a többi 40-el mi van? Én kérek elnézést.
,,16 évesekkel vagyok egy szinten( bár ez is elég általánosító volt ahhoz képest hogy te nem szólsz le embereket"
Attól hogy most szépen írtál... de mi van a többi 70 hozzászólásoddal?
,,fogalmazása tetszik hanem az írásképe de mindegy ebbe nem megyek bele jobban"
Jobb is. Külalak, az az íráskép. Tudod mit jelent? Ha igen, minek írtad ide? Nyelvtan. Nem vagyok tanár, utáltam iskolába járni. De azért ilyeneket meglehet jegyezni, hogy mit jelent. Nézz utána, mert ezt hülyeség volt ide írnod. Egyébként azt írtam, hogy összeszedett, helyes, normális stb.
,,Olvasd el kérlek a legeslegelső hozzászólást és látod miről beszélek"
Elolvastam többször is. És mivan vele? Még mindig értelmesebb, mint az 5-ös, 6-os vagy 7-es.
,,Érdekes módon eddig mindenki értette de te biztos túl okos vagy hozzám képest ezért nem értjük egymást."
Ja, a 63-as (aki a 76-os is) válaszolón kívül valószínű, hogy mindenki értette. Nem is az hogy értettük-e, hanem inkább azon van a hangsúly, hogy mennyire értelmesen van leírva. Mondtam, minden van benne.
,,ja és ha már belekötöttél a helyesírásomba: gallyra! így írják helyesen! xD"
Köszi. Nem tudtam hogy úgy kell írni, mint a fán lévő gallyat. De oda is írtam, hogy nem tudom.
76-os válaszolónak üzenem:
Köszönjük, nagyot mondtál, pihenj egyet.
Te aztán tudod mi az az értelem, egy rövid 3 soros dumával elintézel mindent. Van amikor 1 sor. Ez aztán nagy teljesítmény, gratulálok.
KefirHun
Hát igen, régi techno az techno. Nekem is a régiek tetszenek. A mostaniak semmik. Nulla, még táncolni se lehet rá. Legalább mélyhang lenne benne. De jól benéztek egy bal kanyart, ami sajnos rossz irány volt. Régen nagy techno fan voltam. Mondjuk a régi minimál se hasonlítható össze a mostanival, de ez még legalább élvezhető.
Remélem most már nem írja le az első részt 30-szor.
3 soros duma.
Ezen felröhögtem,írtam már ehhez a válaszhoz egy regényt is.
De téged nem zavar az,hogy a válaszaidat offolásrt törölhetik?
No-meg senki sem kíváncsi a veszekedésre.
#76-77
Igen. Te vagy az az istenkirály, aki nem olvas, hanem ránéz valamilyen szövegre, majdcsak lesz valami. Megnem mondom melyik kommentbe írtad, de valami olyan volt hogy ,,erre elég csak ránézni" vagy ilyesmi emlékszem rá.
Te beszélsz az offolásról? A 3. választól mindet törölni kellett volna emiatt.
Mégvalami. A 4-es válaszodnak van címzettje. Nem nekem írtad. Például...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!