Nekem a Katy kevésbé tetszik. A szám meg szerintem egész jó.
Egyébként nektek mi a kedvenc zenétek? Azt küldjétek, amelyiket a legjobban szeretitek. Tehát 1-et.
2013. nov. 18. 18:08
32/88 anonim válasza:
30as te hallottad már azt hogy konkrétan nem erről az egy zenéről van szó hanem általában az ilyenekről?-.-""""
2013. nov. 18. 18:37
33/88 Nayal válasza:
Befejeznéd? Nem győzhetsz: Edd a lócitromot met több millió légy nem tévedhet. Hallgasd a sablonos, unalmas, semmitmondó, ostoba szöveget, az értelmes gondolatok, hasznos, fontos mondanivaló helyett. Menj csajozni a discoba, fogadjunk egy hónapos kapcsolatod volt csak. 40 évesen nem mehetsz discoba, melyik luvnya lesz a deleséged a sok közül akiket megfektettél miközben részegek voltak? A legfontosabb dolog a szépség, meg a vagányság. Egyszer jönnél koncertre...felébrednél. Idióta droid.
2013. nov. 22. 18:35
34/88 anonim válasza:
33-as.
Még csak 17 éves vagyok. A csajokat hetente váltom és zavar? Majd lesz hosszú kapcsoltam de tudod ki lesz szerelmes 17 évesen... Fogom is hallgatni azokat a sablonos semmitmondó zenéket. Koncertre meg ha olyan kedvem lesz akkor megyek.
2013. nov. 22. 19:13
35/88 KefirHun válasza:
EzMelyikFaj? 26-Válaszoddal kapcsolatba csak úgy szolok hogy igen Guns N' Roses - November Rain-t 2009-be tették fel a youtube-ra, de ez nem azt jelenti hogy 2009-es... Csak szolok hogy 1992 February 18-ban adták ki
2013. nov. 22. 20:46
36/88 anonim válasza:
Jólvan. Jó szám.
2013. nov. 22. 21:59
37/88 Nayal válasza:
Hmm a párom 16 volt mikor összejöttünk. 2 éve együtt vagyunk. Én 19 voltam akkor. Nekem nem kell más, nem kell luvnya meg egyéjszakás kaland. Alapból erkölcstelen, és lealacsonyító dolog. De valakinek ez is jó, ahogy a zene is. Csak tudnám, hogy akkor a hozzád hasonlók miért szólnak be folyton? Mondjuk külföldön lehet nincs ilyen, csak a Magyarok ilyenek, hogy "szar vagy mert nem népszerű a stílusod!". Van egy ismerősöm aki emo volt amikor az volt a divat, aztán dubstepes aztán kpopos aztán eg isten tudja mi. Na az ilyennek se stílusa se élete. Én megbékélnék mindenkivel ha nem szólogatnának be, nem jönnének oda kötekedni, stb. Én megyek rockkocsmába Ők meg discoba. 1x találkoztam normális selejtekkel amikor cigit kért tőlük a haverom és adtak neki. Aztán persze Ők is kértek tőlünk reggel az állomáson csak Én nem cigizek :) Jóccakát.
2013. nov. 22. 22:51
38/88 anonim válasza:
meglátszik hogy 17vagy még csak.pontosan olyan értékrenddel rendelkezel mint a mai fiúk nagy része(tisztelet a kivételnek,annak a kevésnek) a hozzászólások nagy része felesleges volt hiszen ennyi idősen még ugyis mész a saját fejed után aztán majd ne csodálkozz ha nem lesz normális kapcsolatod.
2013. nov. 25. 17:33
39/88 anonim válasza:
Én soha nem mondanék ilyet senkinek hogy ,,szar vagy mert nem népszerű a stílusod". Pont a zene az a téma, amire utoljára kitérek. Mert teszek rá, ki mit hallgat.
Ha egyszer beszélgetnénk, rögtön megváltozna a véleményed. Na nem azért, mert 190 centi vagyok jó kondiban. Nem is ismersz. De azt garantálom, csak 3 mondatot váltanánk, biztos nem írnál ilyeneket. Én mondtam hogy milyen vagy? Hogy milyen értékrendekkel rendelkezel? Akkor meg?
2013. nov. 25. 19:15
40/88 anonim válasza:
az hogy 190 centi vagy jó kondiban nem jelent semmit. Nem ismerlek ez tény de annyiban biztos vagyok hogy a külső nem minden sőt igazábol semmi. és az hogy milyen értékrendet követsz hát nincs hozzá közöm de az a hozzáállás hogy most vagy fiatal most kell csajozni szerintem nem a legjobb. én nem vagyok maradi és nem vallom azt hogy az első lánnyal össze kell házasodni de azok a fiuk/lányok akiknek rengeteg párjuk volt egy idő után senkinek nem kellenek. legalábbis nekem nem kellene olyan srác aki már 800lányban benne járt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!