Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a kérdés azoknak szól akik...

Ez a kérdés azoknak szól akik popzenét/dubsteppet hallgatnak. Mi a véleményetek a rockzenéről, metaról, metalcorról?

Figyelt kérdés
pl Askingról? http://www.youtube.com/watch?v=l7Fi8-7HRhc mindent írjatok le!!:)

2013. nov. 16. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
0%
Jajj ne már ez mi? Te se gondolod komolyan, hogy nem a külső számít! Azért járok biztos konditerembe 2 éve, meg 2 hetente fodrászhoz valami divatos hajat belőni. Kamu hogy nem a külső számít. De ezt valahol te is tudod. Első a külső, utána a többi.
2013. nov. 25. 19:43
 42/88 anonim ***** válasza:
0%
Na és persze nyilván elmondanám, hogy hány lánnyal voltam már együtt...
2013. nov. 25. 19:45
 43/88 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te olyan nőt akarsz aki hülye mint a segg,össze vissza nyávog,de csinos?

Még-hogy a belső nem számít pf...

2013. nov. 25. 21:11
 44/88 anonim ***** válasza:
100%
Még kihagytam,hogy az érdeklődés,életstílus,gondolkodásmód,ész,beszédkészség,talpraesettség,kedvesség,gondosság sem számít igaz?
2013. nov. 25. 21:21
 45/88 anonim ***** válasza:
100%
veled igazábol értelmetlen és felesleges vitázni dolgokon én erre már rájöttem mert olyan begyöpesedett gondolkodásmódon van hogy az valami hihetetlen. azt hiszed hogy minden amit csinálsz tökéletes és tevagy a király xd de elkell hogy szomoritsalak. egyébként senkit nem érdekel hogy kondizni jársz vagy hogy bevan lőve a hajad. (gondolom fasza kis páva gyerek stilus xd ) én inkább szivesebben járnék egy olyannal aki kevésbé kigyurt meg nem azzal van elfoglalva hogy naponta konditerembe járt hanem egy férfi attol lesz férfi hogy dolgozik és megedződik a munkátol meg megtudja védeni a barátnőjét ha ugy alakul. a kondizos gyerekek közül felének csak a szája nagy meg menőzik az izmával de ha használni kéne nemtudna mit kezdeni a nagy "erejével" xD szoval elég szánalmas hogy neked a külső a mérvadó de nyilván te tudod hogy neked mi a jo sok sikert az élethez xDD
2013. nov. 25. 21:47
 46/88 anonim ***** válasza:
0%

Mondtam hogy a belső értékek nem számítanak?! És összekevered a hülyéket a beképzelt lányokkal. És attól hogy valaki csinos messze nem jelenti azt, hogy hülye. Ha lány vagy, indulj csak ki magadból. Na látod :-)

Amiket felsoroltál az utolsó 3 az tulajdonság, amik a kedvenceim. Az első 3-ról nagyon jó dolog beszélgetni, a 4. illetve 5.-et tapasztalod, miközben mondjuk az első 3 dologról (amit írtál) beszéltek. :-)

És ami a legfontosabb, a figyelmesség. Hogy egyáltalán figyeli-e azt, amit mondasz neki. Vagy egyáltalán észreveszi-e. Ezt kellett volna előre írnod. Mert ha ez nincs meg a másik féltől, akkor nálam biztos, hogy felejtős.

Köszi ezt a kis oktatást. Naponta nem jó kondizni, nem is szabad de erre ne térjünk ki. Nem páwa a stílusom, az a kis 14-15 éveseké akik olyan beképzeltek hogy annyit se érnek, hogy egyáltalán ezt leírjam. Dolgozni meg majd dolgozok, hogyha 1. elvégeztem a sulit (érettségi, OKJ) 2. végtek az egyetemet. Utána lesz munkám. Látom te is csak arra tudsz gondolni, hogy ha beszólnak azt rögtön sz*rrá kell verni. Nyilván a külső az elsődleges. Ha ránézel valakire (akit nem ismersz) akkor az jut az eszedbe, hogy hú ez biztos gondoskodó, gyengéd és társai? Mondjuk lehet neked igen, ki tudja.Na és persze más, ha ismered az adott személyt (beszéltél már vele, esetleg egy randi) ott már szóba jöhetnek a tulajdonságok (nyilván azért beszélgetsz vele, hogy megismerd).

Köszönöm, hogy sok sikert kívántál, úgy érzem szívből mondtad. :-)

Ezt illik viszont kívánni.

2013. nov. 25. 22:13
 47/88 anonim ***** válasza:
96%
ez nem kioktatás volt ne haragudj ha sértettem volna az önérzetedet.A munkárol csak annyit hogy persze még fiatal vagy és tanulsz de vannak akik suli mellett is dolgoznak hogy ezzel tudják segíteni a szüleiket és ha már kondizni van időd akkor nyilván lenne erre is de erre ne térjünk ki mindenki más felfogás szerint gondolkozik erről.És egyáltalán nem gondoltam arra hogyha valaki beszól akkor jo ha mellettem van egy férfi hogy szarrá verje de a mai világban igenis vannak olyan helyzetek amikor egy lány elveszett meg rengeteg kötekedő ember és egy nőnek biztonság érzet ha olyan férfi van mellette aki tudja hogyha bajba kerül akkor megvédi. nemtudom mért forgattad ki erre amit irtam mert szó sem esett arrol hogy mindenkit szét kell verni aki belém köt.Hát persze nyilván a külső amit először látok de az csak a felszín. például mivan akkor ha véletlenül belebotlok egy olyan srácba aki kevésbé kigyurt meg helyes vagy épp nem tetszik nekem az egyénisége aztán elkezdünk szót váltani és megkedvelem?? attol hogy valaki nem egy adonisz még lehet sokkal értékesebb annál aki mindenhová kicicomázva járkál stb és a külső az gyakorlatilag semmit nem jelent innentől kezdve . a külső az maximum első benyomást adhat valakiről de ez két perc alatt változhat.Hát tudod nagyon szivesen tényleg azt kivánom neked hogy legyen szerencséd.
2013. nov. 25. 23:18
 48/88 anonim ***** válasza:
14%
Úristen a pókerbe lenne ekkora tudásom. Hát hogy tudtam hogy ilyeneket fogsz írni. 88%-os. Besz*rás.
2013. nov. 26. 06:25
 49/88 anonim ***** válasza:
100%
te egy kib*szott látnok vagy xD
2013. nov. 26. 18:25
 50/88 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom, remélem soha nem hoz össze a sors egy ilyennel, mint "EzMelyikFaj?" :// A hideg kiráz az ilyen emberektől.

15/L

2013. nov. 26. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!