Tudod, elbeszélünk egymás mellett. De nem igaz hogy nem jössz rá. Te nem ismered az én kedvelt stílusom, én nem ismerem a tiéd. Innen nincs miről beszélni. Mindig azt mondtam hogy mindenki mást szeret, ezzel utalva rá, hogy fogalmunk sincs egymás stílusáról. Én egy szóval nem mondtam, hogy a rock rossz, te viszont számtalanszor leírtad, hogy semmitmondó, sablonos unalmas. Szánalmas, hogy nem bírtad ezt felfogni. Az, meg hogy disco balesetbe mennyien halnak meg, az nem az én dolgom, hibám felelősségem. A koncertekről meg arra nem gondoltál, hogy azért nem mondanak hírt, mert a népet ez nem érdekli? Discoba sokan járnak (minden nap van buli mindenhol), azért közlik ezt a hírt.
2013. nov. 18. 15:33
22/88 anonim válasza:
Lehet hogy igazad van de észrevehetnéd te is hogy nem én vagyok az egyetlen aki nem ért egyet a véleményeddel ha olyan sok a discos akkor mért nem állnak melléd itt jópáran és oltanak le engem. és azzal hogy a koncertbaleset senkit nem érdekel vitatkoznék mert a baleset az baleset tök mindegy hol vagy kivel és miért történik szóval hülyeség amit mondasz de nem vitatkozom tovább veled mert nyilvánvalóan nem fog születni megoldás legyen neked igazad:)
2013. nov. 18. 16:21
23/88 anonim válasza:
ja és egyébként képzeld felbirtam fogni amit irtál egész végig attól függetlenül hogy a rockerek buták és még olvasni sem tudnak ahogy te írtad xD de képzeld el bírtam olvasni és megis értettem :D
2013. nov. 18. 16:22
24/88 anonim válasza:
"Te tényleg ennyire buta vagy, vagy csak tetteted magat. Mi az, hogy erre elég csak ránézni?! Magyarul te nem olvasod el hanem csak nézed nézed hátha lesz belőle valami. Csak elolvastad, ha írsz rá...'
Mondtam,elég csak ránézni a válaszodra és megtalálod a hibát.
2013. nov. 18. 16:31
25/88 anonim válasza:
20-es nézz szét a világba és rájössz,hogy koncertekre is több millióan járnak.
Több milliók hallgatják a rockzenét és több millióan is fogják!
A rock zene az 1950-es években jött létre,és még mindig hallgatják.
Itt nincs lejárt szám,itt nincs olyan,hogy 5 hónapig hallgatnak egy zenét aztán kuka.
Azért nem jönnek, mert ebbe a témakörbe a madár se jár. A szerelembe meg az ezotáriába járnak. Én szeretem az ezotériát, mert sok hiszékeny ember jár oda, akik elhisznek minden butaságot, amiket poénból írunk.
Mikor megyünk bulizni? :-D
2013. nov. 18. 17:21
29/88 anonim válasza:
27-es.persze hogy nézettebb meg többen hallgatják mert eladhatóbb. csinos előadó agyonszerkesztett hang meg eladható klipp hozzá és manapság ez kell mert erre van igény. és az a réteg aki vágyik még arra hogy hangszeres zenét kapjon meg olyan zenét amiben nem playbackelnek meg nincs megszerkesztve a hang azok le vannak alázva meg azok visszamaradottnak számítanak a társadalomban. és attól hogy valami nézettebb még nembiztos hogy jobb. a gangnam style is nézett mert hülyeség és ez kell az embereknek az értéktelen hulladék. akkor mondjuk arra is azt hogy azért akkora a nézettsége mert olyan nagy király?
2013. nov. 18. 17:31
30/88 anonim válasza:
Amúgy hallatod már azt,hogy a zenében hangszerrel játszanak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!