Milyen jegy kategóriák vannak a májusi Iron Maiden koncerten?
Itt leírják, de az érdekelne, hogy van-e olyan, hogy kiemelt állóhely. Valaki ezzel a szöveggel árul jegyet, de a linken levő cikkben nincs ilyen. A hivatalos oldalon csak azt látom, hogy teltházas, tehát nem tudom megnézni, hogy milyen kategóriák voltak.
Nem tudom meg tudod-e nyitni ezt a linket, itt pontosan látni a szektorokat meg hogy mennyi az annyi. Ha nem tudod megnyitni, dobj egy e-mail címet privátban és átküldöm a képet:
De egyébként ilyen árak voltak:
PL1 33.100 Ft (ülőhely)
PL2 29.100 Ft (állóhely)
PL3 26.100 Ft (ülőhely)
PL4 19.100 Ft (ülőhely)
VIP 142.600 Ft
Ha nem vagyok indiszkrét, mennyiért adják kéz alól az állóhelyet így, hogy teltházas a koncert?
Sikerült megnyitni, köszönöm.
50-60 között árulják. Van egy ember, aki a jófogásan 100.000-ért adja, azzal a kamu szöveggel, hogy kiemelt állóhely.
Aztaqrva... :O
Gondolom a jegyek egy jelentős részét ilyenek vették meg, akik vadásszák a várhatóan teltházas koncerteket, hogy aztán sokszoros áron eladják a belépőtjegyet...
Amikor elkezdték árulni a belépőket, akkor lemaradtál róla egyébként, vagy akkor még nem is tervezted a koncertet?
Baromi nagy káosz volt amúgy, mikor elkezdték a jegyértékesítést. 3ezren voltak előttem a várólistán O.o de szerencsére sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!