Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miéert b**izzátok le Justin...

Miéert b**izzátok le Justin Biebert? Mit tett ő nektek, ami fáj?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 17:37
 71/116 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt meg teljesen mindegy, hogy a rajongókra vagy csak úgy a semmibe köpött Bíboros, mivel egyáltalán a köpködés maga egy gusztustalan, alpári dolog, egy szánalmas próbálkozás, hogy a "haverok" még inkább az amúgy is nevetséges swag stílushoz társítsák az embert. Hihetetlen, hogy ezt valakinek még külön el kell mondani. És most nehogy azzal gyere, hogy "jaj, ti sosem köptetek még?!" De igen. Csak tudod, a Justin Bieber-féle marketingmaster menőcsávók és a kulturált emberek között az a különbség, hogy akibe egy kevés ész is szorult, az nem halmoz botrányt botrányra, főleg, hogy tinik milliói néznek fel rá. Ez pedig egy sokkal kiterjedtebb probléma, mint az elsőre látszik. Közhelyes, de sajnos manapság szinte megszokott dolog, hogy a tizenéves korosztály csak egy töredéke rendelkezik ésszel, s tömegek isszák magukat részegre minden péntek este, drogoznak, a detoxban már pacsiznak az orvosokkal mert régi ismerős már mind. Nem állítom, hogy JB az egyetlen hibás ebben a témában, de kétségkívül ő is benne van... A sok szemellenzős birka, akik hagyták teljes mértékben átmosatni az agyukat, tátott szájjal mered a "csodálatos Dzsásztin Bíbörre, aki megváltotta a világot a számaival és balhézik, verekszik, köpköd és mocskolódik..." És ebből - naná - arra asszociálnak, hogy ez az undorító életmód normális. Nem azt mondom, hogy nem lehet szeretni ezt a Justin Biebert és nem lehet bulizni és egyebek, de ésszel kéne csinálni mindezt és nem utólag sírni, mikor valami visszafordíthatatlan hülyeséget sikerül összehozni a "haverokkal".
2013. aug. 17. 00:14
 72/116 anonim ***** válasza:
100%
az előttem lévő válaszoló pontosan, érthetően mondta el az igazságot, és drága kérdező, ha ezek után még belekötnél, akkor tutibiztos, hogy nem vagy benne a abban a töredékben, akinek esze van...ha meg valamit nem értesz, akkor kifejezhetem őszinte sajnálatomat irántad, aranygyermekem...
2013. aug. 17. 13:13
 73/116 A kérdező kommentje:

utolsó:1:nem vagyok az aranygyermeked

2:nem vagyok hülye

3Csak irigy vagy

mindenki irigy rá,hogy őt többen szeretik,mint titeket,meg h neki több pénz van és h ő járkál milliós verdákkal,és nem ti..az is a bajotok,hogy ő több csajt megkaphat,hogy ő a legsikeresebb éneekes,és h ti SOHA nem éritek el sikerének még negyedét se..ez a bajotok...és ráismerek magamra,hogyha én a szálloda előtt lettem volna,akkor biztos h bemegyek -.-

2013. aug. 19. 12:46
 74/116 anonim ***** válasza:
jajaja, levered a nagyszekrény biztonságiőrt, whahaha te erőember uahh rohadt erős lehetsz aranygermekem, főleg hogy nagyon valószínű hogy lány vagy...amugy meg nem találtad el, ugyanis ha lehet inkább nem akarnék magamnak annyi csajt mint justin, nem irigykedem, ugyanis én is csaj vagyok :'D ja, és mostmár be is bizonyosodott hogy az embereiség melyik részébe tartozol, őszintén gratulálok
2013. aug. 19. 13:05
 75/116 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem hogy ez lesz, mindig ez van. A dühös, értetlen kis 13 éves beliberek kitesznek egy kérdést hogy más miért nem szereti az ő általa Istenként tisztelt Justin Biebert. Értelmes válaszokat várnak és ezt néhány gyökér válaszoló kivételével rendre meg is kapják. Aztán a kérdező elkezd háborogni hogy mi milyen hülyék vagyunk meg hogy nem adunk értelmes választ holott neki minden kommentje egy 6 éves óvodás értelmi szintjéről árulkodik. Kialakul egy kissebb vita, a kérdező butábbnál butább kommentekkel reagál és mikor már nincs más fegyver a vitakészletében lezárja azzal hogy mi csak irigyek vagyunk rá ezért és ezért. Mindig ez a forgatókönyv és itt is így volt. Ha irigy is vagyok rá az legfelljebb a pénze miatt van. Én is szívesen elviselnék annyi pénzt a zsebemben ez tény. Csakhogy ezért még senkit nem kezdenek így utálni. Millió más ember van aki gazdag mégsem utálják így, na vajon miért? Szerinted minden csajt megkaphat, hát én úgy veszem észre hogy ez csak a beliberek kényszerképzete. Nem akarlak megsérteni de az hogy ti 13-15 évesen erre a gyerekre gerjedtek az nem jelenti azt hogy mindenki más is. Az pedig hogy te betörtél volna a hotelbe az megint csak a te elvakultságodról mutat jelet. Szívesen folytatnám ezt az eszmecserét veled de attól tartok hogy ez a te elfogultságod és túlzott imádatod miatt lehetetlen. Nem tudnánk értelmesen beszélgetni csak hőbörögnél itt. Amire viszont nem vagyok kíváncsi. Hidd el én is letudnék ereszkedni a te szintedre és válogatott szavakkal elküldhetnélek a fenébe, úgy mint ahogy te osztod itt az észt de ehez semmi kedvem meg teljesen értelmetlen is lenne. Azért minden jót neked, remélem kigyógyulsz ebből a mérhetetlen imádatból.
2013. aug. 19. 13:56
 76/116 A kérdező kommentje:

#75 válaszoló ...úrissten kussolj már ezzel az aranygyermekkel...hány éves vagy hneked gyereked van???-.-

am meg arról nem hallottatok h utána Ju behívta őket forró csokira és olyan zenéket adott elő nekik,amit még belieberek nem hallottak??

2013. aug. 19. 14:35
 77/116 anonim ***** válasza:
100%
jajj hogy oda ne rohanjak....."hé leköplek, iszol velem egy forrócsokit?" nevetséges, drága aranygyermekem, (ja és hogy tudásod a nulláról legalább egyre, jó esetben egy és félre gyarapodjon, elmagyarázom, hogy az aranygyermekem egy gúnyos kifejezés. és nem azt takarja, hogy tényleg a gyermekemnek hilszek. és erre még egy átlagos intelligenciájú emberkének is rá kéne jönnie. olyan, mint a no comment, az sem azt jelenti, hogy nem kommentelhetsz :D) remélem világos, és szeretném ha nem csak az én "lelkiismeretelőteremtő" kommentjeimmel, hanem az előttem lévő rövid (igen, egy normál embernek nem okoz gondot elolvasni) kis magyarázatokkal is foglalkoznál, és megértenéd a lényeget, és az eszméletlen "okos" beszólogatás helyett meghúznád magad. ágyő (mondjuk lehet hogy még visszajövök...)
2013. aug. 19. 15:12
 78/116 A kérdező kommentje:
nem érdekel az aranygyermeked kifejezés..csak tudd egy nagy paraszt vagy..az ilyen "menő" beszólásoddal xDD
2013. aug. 19. 15:38
 79/116 anonim ***** válasza:
100%
jó, ismét csak gratulálni tudok, hogy még engem parasztozol le azzal a sötét fejeddel, az iszonyat "okos" válaszaid után...de mindegy úgytünik csak a düh beszél belőled...remélem azért az ismerőseiddel nem vagy ilyen, sőt tudod mit? én reménykedem, hogy valójában egy nagyon kedves (az értelmeset inkább hanyagoljuk) ember vagy
2013. aug. 19. 15:43
 80/116 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok dühös sőt nagyon jó kedvem van.....
2013. aug. 19. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!