Akik szeretik Justin Biebert, kifejtenék nekem, hogy miért szeretik?
Én nem szeretem, de kíváncsi vagyok, hogy aki szereti őt, az miért szereti. Leginkább az érdekel, hogy csak azért bírjátok, mert helyesnek tartjátok, vagy a zenéje is bejön? Vagy előbb ismertétek-e a zenéjét, mint az arcát? (Ma már ez szinte lehetetlen, hiszen mindenhol ott van.) Vagy azért szerettétek meg a zenéjét, mert cuki? De bármi mást is mondhattok: miért szeretitek?
NEM ÉRDEKELNEK MÁSOK VÁLASZAI. Nem érdekel, hogy idejön valaki, aki nem szereti Justin Biebert, és elkezdi harmadik személyben írni, hogy "ők azért szeretik mert..." (és befejezi valahogy rosszindulatúan). A Bieber-rajongók válasza érdekel, mert komolyan végig akarom hallgatni őket. És nem érdekel a trollkodás sem. Én nem bírom Biebert, de megígérem, hogy kulturált leszek, amíg velem is mindenki az, és ha reagálok, légyszi Ti is reagáljatok! Mert rengeteg justin biberes kérdés van, és nagyon sok van a rajongók részéről, ahol megkérdezik, hogy miért utálják őt, és mikor kapnak választ soha többet az életben nem reagálnak, és még véletlenül sem mondanák el az érveiket (megjegyzem, elegáns... -.-). Szóval érdekel.
Én Justin Biebert szeretem. Miért is? Jó képű (ez nem érdekel hogy milyen Conor Maynard elég ronda de a hangja viszont nagyon jó), nagyon jól tud énekelni.
Én meg azt nem értem miért tartsák b*zinak??
*félénken felemeli a kezét*
Elmondhatom hogy én miért nem szeretem?Nem rondán,és egyszerűen kifejezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!