Van olyan fiú aki szereti Justin Bieber zenéjét?
nekem a gyerekkel semmi bajom nincsen azon kívül hogy a semmiből lett híres.állítólag megszenvedett a hírnévért.szerintem max annyit szenvedett hogy a saját hangját kellett hallgatnia de ebbe ne menjünk bele..
Van olyan fiú aki szereti?
Vélemények is érdekelnek!
a 8 és 12 év közötti korosztály kerüljön mert ezek szeretik nagyon ezt az inast és nem kell a k*csögözés holott azt se tudják mint jelent! :DD
Én csak a Boyfriend-et hallottam és az tetszett!
Egyébként sztem mi srácok inkább elvből utáljuk Justin-t, nem azért mert van bármi kivetni valónk...
Azon kívűl h döglennek érte a lányok! Ez az utálat ink. irígységből fakad!!!!!
(Ja és 18 éves rocker vok):D
irigységből fakad... hogyne
én a hátam közepére se kívánom azt a kis görcsöt aki szponzorokkal karöltve érte el azt amit.
akik nem bírják szerintem csak tisztában vannak azzal, hogy mi érték és mi nem az. ez a rakás kis bu zi bíbör, 1d, egy kaptafára épülnek...
(15/L félreértés ne essék, nem egy újabb irigy srác)
kb. igaz! :DD
de még ha féltékenyek is,mire?0 férfiasság plusz nem a csajok hanem a kislányok(8-12ig) buknak rá csak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!