Justin Bieber szerintetek is a fiúkat szereti xDD?
Haha nagyon vicces kedvedben lehetsz de ezt olvasd azért el:
A sikerrel együtt az irigyek száma is növekszik, de az ifjú énekes még ebből is képes hasznot húzni!JB közösségi oldalai tökéletes helyszínt biztosítanak a trollkodásra: az unatkozó gyűlölködők itt vezethetik le a fölös energiáikat - ők sajnos képtelenek hasznosan eltölteni a szabadidejüket. Míg sok híresség kiborul, ha az őt becsmérlő kommenteket olvassa, addig Justin a markát dörzsölgetve nevet - ez derült ki a brit Q magazinnak adott interjújából:"Azt üzenem a hatereknek, hogy szeretem őket. Köszönöm, hogy támogatnak azzal, hogy fikáznak! Amikor kommentet írnak a YouTube videóimhoz, én minden egyes látogatásért, video-letöltésért fizetést kapok. Gyakorlatilag ők termelik nekem a pénzt, amiért rendkívül hálás vagyok! Más kérdés, hogy épp az ellenkezőjét érik el, mint amit szerettek volna, de ez már az ő problémájuk!"- nyilatkozta. Rendkívül okos! :) *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!